שאלה כיסוי ביטוחי לענבר..:)

רוניניו

New member
שאלה כיסוי ביטוחי לענבר..:)

שלום לעו'ד ענבר ושאר החברים המכובדים. נקעתי את הקרסול בצורה קשה, כשניסיתי להתניע את האופנוע(אופנוע שטח) רגלית הקיק סטארט חזרה מעלה בצורה אכזרית וכופפה לי את כף הרגל. בשם הסדר הטוב אציין. שבאופנועי שטח רובם לפחות. ההנעה מתבצעת ע'יי רגלית התנעה<קיק סטארטר> שאותה בועטים\דורכים כלפי מטה, כדי לסובב את המנוע. אין סטרטר חשמלי בדגם שברשותי. קורה לעיתים רחוקות מאוד ובלי שום הזהרה מוקדמת שאותה רגלית\קיק פשוט בועטת את הרגל חזרה בעוצמה משתנה, ובמקרה שלי חזקה מאוד עד כדי שיתוק הקרסול. שאלתי היא: למעשה לא זזתי עם האופנוע רק ניסיתי להתניע אותו, ובמהלך כל הסש'ן הזה נפגעתי בקרסול כתוצאה מכך אני מדדה על רגל אחת בבית כבר למעלה משבוע. האם ביטוח הפול\חובה של האופנוע, מכיר בכזה דבר ..? האם מגיע לי איזשהו פיצוי על התאונה הבאמת כואבת ומעצבנת הזו מהם ? יש לציין ,שצילומים מב'ח הראו שמדובר בנקע קשה אמנם אבל לא יותר מכך. בתודה גדולה מראש. רוני....נ.ב מצטער על הניסוח ה-ארוך. :)

תאונת דרכים כהגדרתה

שלום לסובל (נשמע מאוד כואב) תאונת דרכים מוגדרת ככזו, שבין היתר, נעשה שימוש ברכב המנועי לצורך נסיעה ברכב, כניסה לרכב וכו'. כלומר - התשובה היא כן, מדובר בתאונת דרכים המזכה אותך בפיצוי מהפול. אבל... חשוב מאוד לנסח את תאור המקרה כמו שצריך, וטעות במילה אחת, יכול לגרום לדחיית כל התביעה, ולכן אני מאוד שתפנה לייעוץ אצל עו"ד מומחה בתחום, היות ולצערי הרב, יש המון עו"ד שהם לא כאלה- מה שגורם הן לנזק ללקוח והן לשם הטוב של עורכי דין, שכן עושים עבודתם נאמנה. בברכה,

רוניניו

New member
המון תודה ענבר..

אקח לצ.ליבי את חשיבות הניסוח. <לא חשבתי על כך> ושוב תודה :)

למעלה