שאלה כללית בנושא התמודדות.........

מטפל

New member
שאלה כללית בנושא התמודדות.........

כשמצאתם את עצמכם "תקועים" במשהו ולא מצליחים לצאת ממנו בכוחות עצמכם.... מה ניסיתם כדי להתמודד עם זה? התייעצות עם בני הזוג? התייעצות עם חברים? התייעצות עם בני משפחה? התייעצות עם איש מקצוע? המתנתם בסבלנות עד חלוף הבעייה מעצמה? התייעצות עם רופא? טיפלתם בעצמכם בכוחות עצמכם ביצירתיות? וכו וכו..........כיד הדמיון הטובה ...... (אין תשובות נכונות ולא נכונות)

התמודדות..

תלוי במה תקועים?!? יש מצבים שאני מתייעצת עם עצמי.. או נותנת לדברים לזרום, לעיתים מתייעצת, או סתם משתפת כדי לשמוע את עצמי ממקום אחר.. לפעמים התשובה מגיעה משם. יש עיתים שאני "הולכת לישון על זה" ויש... יש מצבים שאני הולכת לאיבוד. עניתי?

זה מאוד תלוי,

תלוי מה הבעיה יש בעיות שמתייעצים עם בן הזוג או המשפחה הקרובה יש בעיות שמתייעצים עם חברים. שאלה כללית ולכן גם התשובה כללית. יש מצבים שאכן נותנים לזמן לעשות את שלו כפי שכתבת אין תשובות נכונות ולא נכונות.

דולידול

New member
בהתחלה לבד

מנסה לפתור לבד,מוסיפה יצירתיות, לאחר מכן עם חברה טובה.

black_magic

New member
לי עוזר הכי...

שיש מישהו קרוב לדבר איתו.. זה משפר את ההרגשה וגם מוריד את תחושת ה"לבד".. תמיד אמרתי שכל אדם, באשר הוא, זקוק לאדם אחד, אוהב דואג ומתחשב כדי להתקדם בחיים.. אפשר גם ללכת לפסיכיאטר (התרופות עוזרות מאד) או לפסיכולוג (למי שיש לו כח לבלה בלה)..

למעלה