שאלה כללית בפסיכומטרי

אביבה106

New member
שאלה כללית בפסיכומטרי

היי שלום , אני בת שירות עוד מעט שנייה שנייה נרשמתי לפסיוכמטרי בעוד 5 חודש מתחיל הקורס .
השאלה שלי היא האם להתחיל ללמוד , אם כן מה ואיך ? אשמח אם תתנו לי טיפים שיעזרו לי ללמוד .
תודה לכל המשיבים .

TFNM

New member
הבייסיק

ללמוד קצת אוצר מילים באנגלית ובעברית עם דגש רציני על האנגלית.
מומלץ לקרוא ספר של האוניברסיטה המשודרת ומאמרים באודיסאה ולעבור על כללים בגיאומטריה (להיזכר מזה מקבילית דלתון וכו').
מגדילי הראש גם ייקחו סימולציה ישנה של המרכז הארצי ויעשו אותה בבית על סטופר,יותר כדי לדעת איפה אתה עומד ומול מה אתה מתמודד מאשר באמת להתכונן.
&nbsp
ועכשיו קראתי את ההודעה שלך שוב וראיתי שנרשמת חמישה חודשים לפני.
בחמישה חודשים את עושה קורס פסיכומטרי מלא,אני לא רואה סיבה להתחיל להתכונן לקורס יותר מחודש לפני,חודש זהו זמן מספיק בהחלט על מנת להתכונן לקורס מלא.

Praetor74

New member
בסיס לפסיכומטרי

לחזור על יסודות: שאלה בגיאומטריה, מצולעים, בפסיכומטרי תדרוש, בדרך כלל, ידע בזוויות, ויכולת להרכיב משוואה (אלגברה) וידע בפעולות עם שברים ובסוף אנחנו צריכים לא להתבלבל בסדר פעולות חשבון :) לכן מומלץ להתחיל ממבוא למתמטיקה - סדר פעולות חשבון, לוח הכפל, טבלת חזקות, מבחני התחלקות, חילוק, כפל, חיבור וחיסור במאונך, פעולות עם שברים רגילים + שברים עשרוניים, שיטות להשוואת שברים, ערך מוחלט, חיבור, חיסור, כפל וחילוק של מספרים שליליים, חזקה עם מעריך חיובי, חזקה עם מעריך אפס או שלישי, שורש ותכונותיו, שורש ריבועי, חזקה עם שבר במעריך, משוואה לינארית (עם נעלם אחד), אי-שוויון, נוסחות הכפל המקוצר (בסדר האמור).
כל אלה יקלו משמעותית על הלמידה בקורס - ומצטרף להמלצה הקודמת - הגדלת אוצר מילים באנגלית זה דבר נכון לעשות בחמישה החודשים.
בהצלחה!

למעלה