שאלה כללית לגבי בר-אילן

אורי-

New member
שאלה כללית לגבי בר-אילן

אני כנראה אלמד בבר אילן בשנה הבאה (עבודה סוציאלית , או מסלול משולב ללימודי החברה או משהו אחר). שאלה ראשונה וכללית: אני צריך למלא 3 מקצועות לפי סדרי עדיפות - אני חייב 3 או יכול רק 2? (בהנחה ואני נמצא מעל לטווח ההמתנה , ויכול להתקבל ישירות) אני לא רוצה למלא משהו שאני לא רוצה ולהתקבל אליו. ולשאלה עצמה: רציתי להרשם דרך האינטרנט , ואז ראיתי את הדף של הצהרת הסטודנט או משהו דומה... ושם המוסד מצתייר לי כאילו יש שם גם תואר בהחזרה בתשובה. אני יודע שזו אוניברסיטה "דתית" אבל - חיוב כיסוי ראש לבנים? התנהגות דתית? מישהו יכול להסביר מה ת'כלס קורה שם? יש הקפדה על הופעה / לבוש / תספורת / כיסוי ראש / עישון ג'ויינטים בדשא / קללות ? כמה חילוניים לומדים שם? יומטוב. (בקרוב בערוץ 2). תודה מראש.

DGtal

New member
תשובות

אתה יכול למלא רק עדיפות אחת או 2, רק כך בחשבון שאם תשנה אח"כ את דעתך זה יעלה לך כסף להירשם שוב, אז אם נותנים לך בחינם לבחור עוד אופציה, למה לא? אין תואר בהחזרה בתשובה. מה שיש זה שיעורי יסוד חובה ביהדות (7 שעות ב3 שנים). חובת כיסוי ראש לבנים זה רק כשתהיה מרצה או איש סגל. אתה יכול להתלבש איך שאתה רוצה, מעדיפים שתבוא מכובד, אבל אין ממש כפייה. אסור לעשן ג'וינטים בקמפוס, כל השאר מותר (לא בהכרח רצוי). אל תדאג אנחנו לא מכונה להחזרה בתשובה, ממש לא. בערך 50% חילוניים.

למעלה