שאלה כללית לגבי הקלפים

FrenchVanilla

New member
שאלה כללית לגבי הקלפים

רציתי לדעת מה דעתכם על הפריסות הממוחשבות שיש באתרים שונים, שבהם יש שאלות מוכנות לבחירת השואל ומקבלים תשובה ע"י קלף אחד שבוחרים. האם לדעתכן זה מהימן כמו הפריסות שעושים לדוג' אצל אורי רז באתר? סתם מסקרנת אותי דעתכן בנושא :) שיהיה יום ניפלא!

FrenchVanilla

New member
האמת...

שזה נראה לי קצת פחות אמין... אבל אני לא המומחית, בגלל זה עניין אותי מה אתן חושבות

batgalim

New member
גם לי זה נראה לא אמין...

משהו כמו "הורוסקופ" בעיתוני סוף השבוע... נחמד לקרוא אך לא לקחת ברצינות רבה מידי...

צ ל י ל 8

New member
יש משהו דומה גם בטלפון

של בזק ושל 99 FM. בכלל, לדעתי קלף יחיד הוא קצת בעייתי כי הוא לא נותן אינפורציה מספקת לשאלה אחת.

שלום וברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

אני באופן אישי - אם וכאשר - משתמשת רק בפריסות הממוחשבות באתרו של אורי רז. פריסה ממוחשבת בקלף 1 יכולה לתת לטעמי תשובה רק בשני מקרים: 1. מסר יומי. מסר בקלף אחד ליום ספציפי. 2. להשיב על שאלה בכן או לא (מה שאני לא הכי אוהבת לעשות). בדיוק בעצם כמו שכתוב באתר של אורי :) לגבי פריסות ממוחשבות בכלל או בטלפון או באימייל או בכל דרך שהיא לא פנים אל פנים אני גם מאמינה. במסגרת פגישות פרטיות שאני עורכת לעתים פונים אלי אנשים שגרים מרחק רב ממני ואנו עושים את זה דרך הטלפון. לא ממוחשב, אלא אני פורסת באופן אישי אבל אותו אדם אין לו נגיעה פיזית בקלפים. אמיתי או לא ? אמיתי מאוד וזאת בעקבות התגובות שאני מקבלת. לגבי פריסות ממוחשבות אני חושבת שיש מקום שהשואל יבצע אותה. שנאמר... נסי והיווכחי :)

batgalim

New member
הי הילה ../images/Emo140.gif

אני חושבת שהיא התכוונה לפתיחה יומית אוטומטית, האם לדעתך פריסה מהסוג הזה שנותנת תשובות לשאלות יכולה להיות אמיתית?

אני חושבת שבקישור שצירפת מדובר

במסר יומי... וזה באמת דומה להורוסקופ בעיתון היומי. את שכתבתי כיוונתי למה שיש באתר של אורי רז.

צ ל י ל 8

New member
לגבי פריסה יומית שכזו....

אני חושבת שהיא אמינה בדיוק כמו הפריסות הממוחשבות של אורי רז. למה לא? כי זה נמצא באתר אחר? כן, זה מספיק לדעתי למסר יומי. לפעמים אני עושה זאת, אמנם בקלפים שלי ולא בפריסה ממוחשבת, אבל אם אצטרך פריסה כזו ולא יהיו בידיי קלפים, אני אפרוש פריסה יומית כזו ואקח אותה ברצינות, וזה לא משנה מאיזה אתר היא נלקחה

למעלה