שאלה כללית על ויסטה

uriler

New member
שאלה כללית על ויסטה../images/Emo2.gif

לאחר הרבה התלבטות (כנראה יותר מדי), החלטתי שהגיע הזמן שגם אני אבדוק מה ההתלהבות (אני די אוהב את הבטות האחרונות שניסיתי... WMP11, IE7, אופיס 2007). נכנסתי לדף ההרשמה דרך הטאגליינס, ולצערי - ההשמה סגורה :( אתם יודעים משהו שאני לא יודע אולי? אשמח לאיזה רעיון... אולי קוד הפעלה של מישהו שלא משתמש (אם זה אפשרי על חומרות שונות?
אורי

Ambious

New member
את ההרשמה סגרו, אבל ממש עוד מעט

תפתח ההרשמה מחדש ל- RC1 - אז כדאי לעקוב. כמובן שנפרסם פה ברגע שיפתח.

uriler

New member
מצוין, תודה רבה אלעד ../images/Emo13.gif

אגב, כרגע פיניתי 40 ג'גה בדיסק הקשיח (שזה מרשים, בהתחשב בזה שהדיסק הוא של 80, והיה לי 12 פנוי
). איך אתה מציע להכין את המחיצה לויסטה? 25 מספיק בשלב ראשון (כל עוד המערכת לבחינה בלבד)? או שעדיף 30 ככה שיהיה מקום גם לאופיס, קצת תוכנות וכו'? כמובן, אני עובד עם PM8

Ambious

New member
הייתי מכין 30 ג'יגה - כי אחרי קצת

זמן על RC1 אתה תשכח בכלל שיש לך את XP.

uriler

New member
חחח ../images/Emo6.gif

עד שאני אשכח את XP... אני בינתיים מקווה שלא יהיו לי בעיות תאימות... למרות שהבנתי שהדרייברים של Nvidia בסדר גמור, ואני מניח שגם creative (audigy2) לא יעשה בעיות. אגב, Geforce 680GT (256 MB RAM), מעבד P4 3.0 ו 1 GB זיכרון - המחשב יעבוד סבבה, נכון (מניסיונך עם הויסטה כמובן)? שוב תודה

Word Up

New member
אגב,יש לי אליך שאלה...

אחרי שתתקין את הויסטה,תגיד לי עם האייפוד מסתנכרן איתו,טוב?

uriler

New member
כן ../images/Emo13.gif

אייטונס הותקן בקלות (לא התקנתי את הIpod Updater). אחרי שהוא עלה, חיברתי את האייפוד (וידאו 30). זוהה ע"י הויסטה, והופיע באייטונס כרגיל. הבעיה היחידה - כאשר סגרתי את האייטונס זה לא ניתק את הנגן. לעומת זאת, כאשר עשיתי eject דרך התוכנה, ניתק והכל בסדר, ואף ממשיך לטעון דרך ה USB.

Word Up

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

[לא שאני צריך את זה עכשיו,הויסטה דאג לזה
]

dors

New member
יעבוד מצויין

לי יש חצי ממה שלך יש והויסטה עובד סביר+

למעלה