שאלה כללית על מזון יבש. האם יש בעייה עקרונית לערבב אוכל יבש משני שקים באופן קבוע?
I Il deserto rosso New member 12/4/16 #1 שאלה כללית על מזון יבש. האם יש בעייה עקרונית לערבב אוכל יבש משני שקים באופן קבוע?
D DAHUJI New member 30/4/16 #4 מעניין אותי יותר לדעת למה אתה סבור שיכולה להיווצר מזה בעיה.. מבין את החשש. כששאלת, מה לדעתך הסיבות שבגינן יכולה להיווצר בעיה מעירבוב של 2 סוגי מזונות יבשים? מעניין אותי לדעת.
מעניין אותי יותר לדעת למה אתה סבור שיכולה להיווצר מזה בעיה.. מבין את החשש. כששאלת, מה לדעתך הסיבות שבגינן יכולה להיווצר בעיה מעירבוב של 2 סוגי מזונות יבשים? מעניין אותי לדעת.
I Il deserto rosso New member 1/5/16 #5 חששתי שיכול להיות מצב שבו בשני מזונות שונים יש X ויטמינים(או מינרלים) ברמה מסויימת שביחד עשוייה לעבור את הרמה המומלצת ליום, נניח. מצד שני היות והמנה לא עוברת את המשקל הממוצע, סביר שזה לא יקרה... כרגע אני מערבב את הקנין קאויאר עוף עם נוטרם סלמון והכלבים מרוצים.
חששתי שיכול להיות מצב שבו בשני מזונות שונים יש X ויטמינים(או מינרלים) ברמה מסויימת שביחד עשוייה לעבור את הרמה המומלצת ליום, נניח. מצד שני היות והמנה לא עוברת את המשקל הממוצע, סביר שזה לא יקרה... כרגע אני מערבב את הקנין קאויאר עוף עם נוטרם סלמון והכלבים מרוצים.