שאלה כללית שכזו ולא מעניינת

e-shfiyut

New member
שאלה כללית שכזו ולא מעניינת

מה מביא אנשים לפורומים האלה... סתם שעמום או רצון לשמוע מה על ליבם של האנשים... אני עוד לא החלטתי אבל בהחלט משעמם לי עכשיו... הלא שפויה (והמשועממת)

לשמוע ולהביע

כן לפחות אני כאן כדי לשמוע ממה אחרים משתעממים ומה מעניין אותם/אותן אולי אם תביעי דעה מעניינת שיהיה לה ביקורת יהיה לך יותר מעניין והשאלה חוזרת אלייך אנשים באים לפורום כי מעניין אותם אבל למה את כאן אם זה לא מעניין אותך ????????? הלא משועמם

Black Star

New member
אני חושבת...

שזה כיף לבוא לפורום...שמתגבשת בו קהילה קבועה, ומתחילים להכיר אנשים, לפי עניין משותף בנושא כלשהו או סתם, כדי לדבר ולהתייעץ על כל נושא- כמו פה. אני חושבת שזה ממש אחלה, שאפשר לבוא ולשפוך פה ת`לב, באנונימיות, (יחסית) ולדעת שתמיד אפשר למצוא פה עצה טובה. או לתת עצות בעצמך... בקיצור אני נורא נורא אוהבת פורומים :)

נעל

New member
אי-שפיות

פרומים יכולים להיות אי של שפיות. קבוצה של אנשים שאת לא מכירה, אבל את בוחרת בעצם (יש מגוון גדול מאוד של פורומים). אנשים שונים ומשונים (גם עם קצת אי-שפיות, לפעמים, אבל לכל אחד יש, באופן מוזר זה חלק מכל מערכת עצבית תקינה). אנשים שיש לך כימיה מיידית איתם (לגילויי לב, בדיחות, ויכוחים, החלפת מידע או כל דבר אחר). פעולה חברתית שמעבירה את הזמן ומעשירה אותו. כיף. נעל ;-)

למעלה