שאלה כללית שלא קשורה.

khisha

New member
שאלה כללית שלא קשורה.

לפני שנה בערך הגיעה לכאן בעל דעה. עבר בסערה ובעקבות כך שני שליש ממשתתפים פעילים של הפורום עברו לקומונה סגורה ובכך דפקו איזה מסמר או שתיים לתוך הארון של המקום הזה. אני חייב לציין שכל מה שאני כותב ספקולציה בלבד כי אין לי מושג. במשך הזמן כמו בכל ריאליטי היה ניפוי של משתתפים ונשארו רק משתתפים בודדים לכן הקומונה נסגרה. אבל הם לא פעילים כאן יותר. אבל הם קוראים את הפוסט וחצי ביום שיש כאן מבלי להיות פעילים. מה קרה? אנשים הפסיקו אם הפרוטוקול? ילדיהם יצאו מהספקטרום? או שפשוט המקום מת בגלל שאין כאן משהוא חדש. שוב אומגה 3 של אלספה. שוב אבץ של ELYTE למה לעזאזל המקום הזה מת? אולי בגלל שלדרך עצמה אין יותר מה להציע? או בגלל שנשארנו מקובעים בתוך קופסה?

הללויה! הצלחתי להיכנס לפורום!!

השאלה הכללית שלך כבר נשאלה בעבר. קודם כול, למה אתה חושב שהמקום הזה מת? אני רואה כאן פעילות, לא היסטרית אבל קיימת, ולא רק על אבץ ואומגה 3. שנית, אני לא חושבת שזה קשור לביוכימאי או לקומונה או לאנשים שהיו בה. אם כבר קרה משהו בעקבות הופעתו של הביוכימאי, זה שהפעילות עלתה. מאז הוקם הפורום התחלפו כאן הפעילים העיקריים יותר מפעם אחת, ורק כמה מהם עדיין כאן מההתחלה. זה כנראה טבעי. בפורומים בחו"ל יש הרבה הרבה יותר אנשים באופן כללי ולכן הרבה יותר פעילות. אבל גם שם הפעילות די חוזרת על עצמה ושואלים אותן שאלות שוב ושוב ושוב. אני הפסקתי מתישהו לקבל אימיילים ישירות לכתובת שלי פשוט כי היה בהם המון רעש ומעט מאוד חומר. שלישית, יש לי כבר כמה זמן מחשבות לגבי השאלה למה זה נראה כאילו לא קורה כאן כלום ואין מידע אמיתי בפורום, וכמה רעיונות איך לשנות את זה. יש סיכוי אפילו שהם ייושמו
- לפחות יש לי כוונה כזו (ובדרך כלל כשיש לי כוונה כזו, אני מיישמת). אגב, למיטב ידיעתי והבנתי, הקומונה לא נסגרה בשל חוסר משתתפים.

למעלה