שאלה כללית..

• פותח הנושא Pikki
  • פורסם בתאריך

Pikki

New member
שאלה כללית..

קניתי אתמול נייר אפיה. היום שמתי לב שכתוב על האריזה "לא לשימוש בטוסטר אובן" ומכיוון שהתנור שבדירה שבק חיים אני אופה בטוסטר אובן. מישהי יודעת למה? (בקיצור לזרוק או להתעלם?) תודה

flutter girl

New member
אני לא משתמשת בנייר אפיה בטוסטר אובן

כיוון שבטוסטר אובן, גופי החימום חשופים, התכולה הקטנה ולכן יש סיכוי מאוד גדול שמשהו שם יעלה באש. אני משתמשת אך ורק באלומיניום (אני מודעת לבעייתיות, אבל תעזבו אותי
). את יכולה להתעלם, אבל תנקטי במשנה זהירות ותגזרי את הנייר ככה שלא יהיה סיכוי שייגע בגוף החימום החשוף. כמובן שאני מניחה שמדובר בנייר אפייה ולא בנייר שעוה לסנדוויצ'ים.

Pikki

New member
כן כן זה נייר אפיה ../images/Emo13.gif

הטוסטר שלי גדול לא נראה לי שיש סיכוי שמשהו יגע במשהו אבל עכשיו שהבנתי את הקונספט אדע מה עושים. תודה!

סבינה 22

New member
יש לי רק טוסטר אובן בבית ואני כן משתמשת בנייר

אפייה. אני דואגת לגזור את הקצוות המיותרים של הנייר ואופה הכל בטוסטר - עוגות, תפוחי אדמה, פשטידות ועוף... יש לי את הטוסטר אובן כבר חצי שנה (מאז שעברתי לגור עם החבר..) והכל בסדר... בהוראות של הטוסטר כתוב לא להשתמש בשקית צלייה.. את האמת קניתי שבוע שעבר את השקית עם התבלינים (מה שג. יפית מפרסמת) ויצא לי העוף הכי טעם אי פעם.. ולא קרה כלום לטוסר אובן. שמתי את התבנית עם השוקיים בשליש התחתון כדי שהשקית לא תיגע בספירלות למעלה...וזהו...

flutter girl

New member
נכון זה בדיוק מה שאני אמרתי

שהבעיה להשתמש בו בטוסטר אובן קשורה לזה שיש לו גופי חימום חשופים. הרי טוסטר אובן מתפקד כתנור לכל דבר מבחינת צורת החימום בו (בשונה ממיקרוגל). חבל שהיצרנים סתם מבהילים אנשים. טוב נו, זה כסת"ח.

Pikki

New member
עכשיו רק צריך להסביר לחבר שכשהוא מחמם לעצמו

אוכל שיפסיק לשים את הטוסטר על 250 כי הוא שורף את הנייר והאוכל!
תודה למי שענה !

flutter girl

New member
חח וואי ענקית!

זה כזה נכון שאנשים פסיכים תמיד מכוונים את זה לטמפרטורה היסטרית, ואז לא מבינים למה האוכל נהיה ג'יפה / נשרף.

Pikki

New member
נראה לי שהוא חושב שככל שזה גבוה יותר ככה

האוכל טעים יותר או נהיה מוכן מהר יותר

flutter girl

New member
חחח הוא מזכיר לי את השותפה שלי לשעבר...

היא וחברה שלה היו מדליקות את התנור בחום מטורף כי הן טענו שהאוכל לא נהיה מוכן לא משנה כמה זמן הן שמות... ואז הייתי רואה שהן שמות ל10 דקות אוכל קפוא - וול דה!!
בכל אופן תודה על השעשוע.

למעלה