שאלה כללית

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
שאלה כללית

מאיזה מעלות חום חולי לופוס צריכים להתחיל "להתרגש"? אני שואלת את זה כי כבר 4 ימים בערך שאני מסתובבת עם חום 37.3-37.5 וזה מעצבן.

ritosh

New member
.שירי,לי ממש אין מושג

אבל עים שאלה כזו צריך להתקשר לרופא ולשאול.הייתי שואלת את דר´ לברטובסקי אבל הוא יצא לחופש.ממוש, תשתי הרבה אולי את לא שןתה מספיק?
ריטה

gaia20

New member
נראה לי ש...

החל מחום של 37.5 ומעלה, צריך להתחיל עם אקמול או אופטלגין, אם זה עובר את ה 38 כדאי כבר להתקשר לרופא... שירי, אצלך בכלל נראה לי שיש לך יותר מידי זמן חום... אצלך נראה לי שכדאי כבר ללכת לבדוק את זה.

זאבית

New member
שירי חמודה../images/Emo39.gif

הי, גם אני חושבת שכדאי לך לבדוק את העניין של החום אצלך. אני יודעת שכשיש חום אז זה סימן שיש דלקת כלשהי והגוף מנסה להתמודד איתה, שווה לשאול את הרופא המטפל שלך, אין לך מה להפסיד (להיפך!), יללא תרגישי רק בטוב, עדית.

ל3

New member
בנות יקרות

האמת לי נעים לי להציק לרופא בגלל חום כזה שהוא לא גבוה. למרות שאני יצורים הומותרמים ( בעלי חום גוף קבוע) ולא פואקלוטרמים ( בעלי חום גוף שמשתנה עם הסביבה), היתכן שחום הגוף הנורמלי שלי הוא 37 פלוס?

gaia20

New member
שירי, את חייבת להיות מסוגלת

לדבר עם הרופא שלך על כל דבר... אין דבר כזה " לא נעים לי"... אם את ממש לא יכולה לדבר איתו על דבר פעוט כמו חום, מה יהיה בעתיד?

זאבית

New member
שירי,../images/Emo13.gif

השאלה היא גם איך את מרגישה. האם את לא מרגישה כ"כ טוב בגלל החום? כלומר, את מרגישה שהכל כרגיל? או שאת מרגישה את החום בכל הגוף? לדוגמא, כשלי יש חום נמוך, אני ממש מרגישה חולה, חלשה - בקיצור לא טוב. אז איך זה משפיע עלייך? כי אם זה מחליש אותך ואת מרגישה קצת "חולה" אז ממש שווה לך להתקשר לרופא. ומה זה לא נעים? זאת העבודה שלו ואת צריכה להעמיד בראש סדר העדיפויות את עצמך ואת הבריאות שלך ולא את הרופא, עם כל הכבוד למכובדות שלו......במקרים האילו - " ´לא נעים´ מת"........תנשמי עמוק, תגידי לעצמך כמו מנטרה "הבריאות שלי מעל הכל" ותתקשרי. אני משוכנעת שזה ירגיע אותך (וזה מאד חשוב שלפחות תרגישי רגועה שדיברת עם מי שאחראי לבריאותך). בי, ותרגישי טוב היום ובכלל...

ל3

New member
הי זאבית

אז זהו שההרגשה משתנה. ביומיים האחרונים היה לי את החום הנמוך שבאמת לוו בהרגשה של נאחס כזה בכל הגוף וחולשה. אבל היום בבוקר מדדתי את החום והוא היה 37.4 אבל דווקא חוץ מהעייפות ,שעוברת לי דרך אגב כשאני מכריחה להעסיק את עצמי, הכל היה בסדר. מוזרררררררר

שאנל

New member
חום

אני לא רופאה.. אבל גם 38 חום זה טבעי ורגיל. נראה שאת מאוד מעסיקה את עצמך עם החום שלך... בודקת אותו די הרבה (הפעם האחרונה שמדדתי חום היתה... לא זוכרת מתי כי אני כמעט לא עושה זאת...) לי נראה שהחום שלך ממש טבעי ואין ממה להילחץ... אפילו הייתי ממליצה להוריד את מס´ הפעמים שאת מודדת חום. (נראה כי פעולה זו מליחיצה אותך) רק בריאות

ל3

New member
הי שאנל

בדיקת חומי נעשבת בהוראת רופא בגלל שבעבר ההתלקחות היו מאופיינת בעיקר בהופעת חום נמוך. אבל את צודקת בזה שיכול להיות שזה מלחיץ אותי. ובכלל מקווה שכל זה יעבור....

שאנל

New member
לא ידעתי

אבל אם התלקחויות שלך מאופינות בירידת חום הגוף, אז כנראה שכדאי שתקפידי לבדוק... אולי תתיעצי עם רופא מה התדירות שבה נכון לבדוק. הכי חשוב, אל תיתני לזה להעסיק אותך כ"כ הרבה.

ל3

New member
תודה שאנל

על הדאגה והאכפתיות. אני אכן אשאל

למעלה