שאלה כללית

מילי1991

New member
שאלה כללית

השאלה מופנית בעיקר למין הנשי אבל אשמח לשמוע את הדעות של כולם ..
אתם חושבים שלפני שמתמסדים (דהיינו, מתחתנים) כדאי שיהיו לכם כמה קשרים/גברים ב"רזומה"?
כלומר, כדי שלא תתחילו לחשוב שאולי פספסתם מע' יחסים/סקס טוב יותר עם מישהו אחר..או בכלל שתוכלו להשוות
האם זה טוב שיש אקסים להשוות אליהם, או שלא תמיד?
ובכלל, אם הייתם יכולים לתכנן את החיים שלכם או לחזור אחורה, הייתם מעדיפים לעבור דרך מסוימת.. או להכיר ישר את ה"אחד"/אחת?
שבוע טוב :)

bp9mk6

New member
תלוי אופי..

בגדול הייתי מעדיף למצוא ישר את האחד כי אז זה היה חוסך לי הרבה כאב ותסכול מהדרך.
מצד שני כדי להעריך משהו מסוים, רוב האנשים צריכים להשוות אותו לדבר אחר. לדוגמא, מישהו שהפלאפון הראשון שלו יהיו אייפון 6 פלוס לא יעריך אותו כמו מישהו שעבר אליו מנוקיה ישן.
מצד שלישי, כשזה טוב ומרגישים שזה טוב - השאלה הזו לא עולה מלכתחילה

מעדיף להשוות מערכות יחסים

כי הצד השני יכולה להתחלף אבל עדיף לנסות להיות יותר טוב מעצמך של לפני מאשר לנסות להחליף בחורה כמו אייפון בחנות
בחיפוש אחרי משהו ישן בתחפושת חדשה. מי שחושב שהוא מפספס מע' יחסים או יחסים טובים יותר אולי צודק, כי יש אינספור אנשים בכדור הארץ.
&nbsp
אבל מי שלא מתיישב או מסוגל להחזיק, לתחזק ולהנות מיציבות "משעממת" ומהנה עם מישהי אחת פשוט נהיה פאתט באיזשהוא שלב. אם לא בעיני החברה או הסובבים אז בטוח בעיני עצמו. לכן חשוב ש"הרזומה" שלך יעשה בעיקר אותך למרוצה ובטוחה בעצמך!

שלום

ככל שמוצאים את האדם המתאים באופי, הן מבחינת דמיון והן מבחינת שוני, אוהבים יותר ואז רוצים וצריכים להיות יותר בקשר. כשמרגישים בביטחון שזו אהבה מספיק חזקה להתמסד, מתמסדים.
&nbsp

אגב

עם אנשים אחרים שאתה אוהב אתה יכול להיות בידידות, גם זה קשר רגשי. אולי במהלך הידידות תלמד עליהן עוד ותחליט שהן יותר מתאימות לך כחברות.

sagivi1

New member
אני חושב

שידידות וזוגיות זה שונה מאוד.
נדיר שיש לך ידידה או ידיד ויוצא מזה משהו רציני!

אני לא מסכים אתך

כי ככל שמכירים אדם מתאים יותר באופי, אוהבים אותו יותר. שיש אהבה חזקה, היא יכולה להפוך לרומנטית. במשך ההיכרות בקשר לומדים על האדם. לכן אם אוהבים כידידים, זה יכול להפוך לאהבה חברית.
&nbsp

Berethor

New member
יש מקרה מפורסם של וויליאם וקייט שהיו רק ידידים בתחילת הקשר

וכן אני מאמין להם שככה זה היה בשנים הראשונות להכרות שלהם, כמובן שמאוחר יותר הם הפכו לזוג עוד לפני החתונה. העניין הוא כזה, ידידים הם אנשים שמכירים אחד את השני יותר טוב מאשר אנשים זרים, והם גם מסתדרים לפחות עד רמה מסוימת, אחרת הם לא היו ידידים. הסיבה העיקרית שמהרבה ידידויות לא יוצאת זוגיות זה משום שבהרבה מקרים מתברר בדיעבד שהם לא מספיק מתאימים כדי להיות "יותר מידידים", אבל קיים גם הסיכוי שיתברר הדבר ההפוך, מלבד זאת, זה יכול להיות הרבה יותר נוח להכיר בתור ידידים, מאשר בדייטים לוחצים. לא כל הידידים הם יותר מידידים, אבל יש בני זוג שהם גם ידידים, ככה שידידות וזוגיות זה לא עד כדי כך שונה, בשני המקרים מדובר בקשר, רק שזוגיות הקשר הוא יותר רציני.

האמת, ממש לא

אם נרדוף תמיד אחרי מישהו/משהו יותר טוב- בחיים לא נהיה מרוצים ונשכח את הפרט הקטן הזה שנקרא "לחיות את החיים"

&nbsp
בעלי הוא הניסיון המיני היחיד שיש לי והאמת שבכלל לא סקרנית להתנסות עם אחרים ולראות אם מפסידה משהו.
כן יצאתי עם אחרים אבל לא משהו שהוביל לזוגיות ארוכה- לא מרגישה שזה תרם/לא תרם לי.
&nbsp
כל זוגיות עומדת בפני עצמה, בעיני.

sagivi1

New member
לקחת לי תמילים!!

זה תלוי גם בבן אדם באופי שלו ורצונו בעיקר!

FineSilverMan

New member
הגיוני שיהיו...

אבל לא הכרחי.
&nbsp
זה לא נכון להשוות למה שהיה, הן מבחינת הקשר עצמו, היחסים, הפעילויות וכו', והן מבחינת הסקס.
&nbsp
נניח היה לך אקס מיתולוגי שהביא אותך לשיאים... אבל הוא לא מעוניין בך... ואילו עכשיו את במערכת יחסים עם בחור נהדר, אבל זה לא אותו הדבר. את מאושרת, מסופקת, אבל זה פשוט שונה. כמו בשר וחלב. כמו מוזיקה קלאסית לעומת רוק כבד. הנאה אחרת.
&nbsp
מה יעזור לך להשוות ביניהם?
&nbsp
כל עוד את מאושרת ומסופקת, זה נהדר.
&nbsp
ואם אין לך את ההיסטוריה הזו, לא נורא. העיקר שיש לך את ההווה...
&nbsp

מילי1991

New member
לצערי

פולני ככל שזה יישמע, לי אין ממה להיות מאושרת ומסופקת, חוץ מהלבד שלי..
:)

מילי1991

New member
לאא

חוץ ממני
אני לא מזדקנת
מקסימום עוברת מגיל הטיפש עשרה לעשרים..

מילי1991

New member
אווווווווווף.

למה?
כל מי שאני בונה מעוניינת בו באתר(הכרויות כמובן)
פשוט לא עונה לי!!
איזה עצביים :(

למעלה