שאלה כללית

שאלה כללית

שאלה קצת כללית
אני רואה פה הצעות מאוד יפות מאנשים שיש להם פחות או יותר את אותם תנאים שלי או אפילו פחות ממני (אנחנו זוג עם ילדה, הכנסה פנויה של 34 אלף נטו ודורשים מימון של 45% או 774 אלף)

אני תוהה היות וקיבלתי הצעות מאוד גבוהות (קל״צים באיזור ה4 אחוז ופריים באיזור ה-0.5) האם אני יכול לצפות שההצעות יירדו סביב מה שאנשים פה קיבלו? האם הכל תלוי בכוח המיקוח? או שיש פקידים שיילחמו יותר בשבילי? או שיש גם עניין רנדומלי?

שאלה נוספת היא - האם לבוא עם הצעה שחבר קיבל שהיא מאוד נמוכה יכולה לעזור? שלא יסתכלו עליה?

סך הכל - חשבתי לקחת את התמהיל הזה:

פריים
258 אל״ש ל20 שנים - מקווה להגיע לP-0.9
158 אל״ש משתנה ל5 שנים - מקווה להגיע ל2.65-2.60 (כשאת המסלול הזה אני מחסל בעוד 5 שנים)
358 אל״ש קל״צ ל11-10 שנים - מקווה להגיע ל2.8

מה אתם אומרים? סביר שאגיע לרמה כזו? אני היום בלאומי במחלקה העסקית. היום אמרתי למנהלת שקיבלתי הצעה מזעזעת ושאני שוקל לעבור בנק (אני מניח שהבנקים הקטנים ייתנו לי ריביות מועדפות אם אעביר להם את המשכורות שלי שהן יחסית גבוהות). והמנהלת אמרה לי שלפני שאני עושה צעד כזה - שאדבר איתה והיא תדבר עם מנהל המשכנתאות ותוודא שאקבל את התנאים הכי טובים - שוקל לחזור ללאומי אחרי הסבב ריבים על כל העולם.

אשמח להתייחסות.

באמת מאוד מוזר כל מה שקורה איתך-כדאי לך להתחיל לבצע

בתור התחלה הייתי מתקשר לבנקאית שלך שתפתח כל פיקדון או סכום סגור
כי מחר על הבוקר אתה מגיע על מנת להתקדם לסגירת את החשבון שלך .
כל הסכום שיש לך בחשבון אתה לוקח כצ'ק בנקאי בתור התחלה .
ונוסע לאחד הבנקים-הייתי הולך לפועלים עם הצק .
ומסביר להם שאתה מתעניין לפתוח אצלהם חשבון ושיש לך משכורת גבוהה של 34 אלף שקל בחודש ובתמורה מעוניין לקבל תנאים טובים במשכנתא .
אני בטוח ב100% שתקבל תנאים מצויינים .
ברגע שתיהיה מרוצה תוכל לסיים עם הבנק שלך באופן סופי.
במידה ולא תיהיה מרוצה תוכל ללכת לבנקים נוספים כמו איגוד והשאר.
אין סיבה שתקבל תנאים כמו פריים 0.5- או קלצ מעל 4%
אם אתה לקוח מצויין כמו שאתה מציין.
כנראה שהבנק לא קונה את האיומים שלך-אז תתחיל בביצוע.

למעלה