שאלה כללית

yosefrat

New member
שאלה כללית

שלום לכולם אני יודע שזו שאלה כללית מדי אבל בתור התחלה אני מחפש לקנות פסנתר לאשתי למי שיוכל לכוון אותי: חדש או משומש, מחירים, סוגים תודה מראש יוסי

utoo

New member
תחליט קודם איזה תקציב יש לך

ואז תגש לכמה חנויות פסנתרים כגון מלניק בת"א או בית הפסנתר יש גם חנות בשם דיאז בראשון לציון. תגש אם הערכה של הסכום שיש לך ותראה מה יציאו לך. יש אפשרות גם לקנות ממכווני פסנתרים או מאהשים פרטיים. ממכוונים רק אם יש לך המלצה. מאדם פרטי אל תקנה אלה אם כן אתה ממש מבין. אם אתה לא ממש מבין רצוי ללכת עם מכוון פסנתרים שיבדוק אותו. פסנתרים רוסים עולים בערך 3000-5000 ש"ח ,יפניים כמו ימהה בסביבות 10000 ש"ח ופסנתר גרמני טוב הרבה יותר ואני מדברת על משומשים כמובן.תזהר מפסנתרים סינים או אפילו גרמנים חדשים שמיוצרים בסין. ודרך אגב, אם אשתך היא זו שמנגנת רצוי מאוד שהיא תבחר את הפסנתר שלה. כי כל מי שמנגן ואפילו בצחילת דרכו מתחבר לצליל מסויים. אני לדוגמא התחלתי לנגן לפני שנה (בגיל 39 ) ואחרי חודש רכשתי לי פסנתר משומש וזאת לאחר שניסיתי לנגן על הרבה מאוד פסנתרים. ואל תתן למוכר בחנות לנגן לך הדגמה כי הם תמיד מנגנים משהו מרשים, הכי טוב שאשתך תנגן משהו ותרגיש את הפסנתר הן מבחינת צליל והן מבחינת המקשים ונוחות הנגינה.

דנה_כהן

New member
פסנתר גרמניים המיוצרים בסין

אם אפשר להרחיב בנושא הפסנתרים מהסוג הזה, מה כל כך רע (לפי דעתך). מה השווי שלהם לקניה מאדם פרטי, כאשר הפסנתר בן 7 שנים, אבל לגמרי חדש, לא נגנו בו כלל. תודה על האינפורמציה.

למעלה