שאלה כללית

שאלה כללית

אולי מישהו יוכל לעזור לי פה מניסיונו. שביתי נחש אתמול, לדעתי זה עכן קטן.. נקבה.. כולה חמודה ומפוחדת.. אני מעוניין לגדל אותה במשך חודש או משהו כזה ואז לשחרר אותה לחופשי. כרגע, ולצערי הרב, אני שומר אותה בבקבוק מחורר היטב אך אני מעוניין להעביר אותה למקום יותר גדול שבו היא תוכל לנוע יותר בחופשיות וללא סכנת בריחה. האם למישהו יש רעיון לבניית כלוב שמתאים לצרכי הנחש? כמו כן, קראתי שהיא ניזונה מעכברים קטנים אך איני רוצה שהעכבר יאכל אותה כולה פיצית גודלה 18 ס"מ (כמעט חצי מהמקסימום) וכמו כן איני יודע באיזו תדירות להאכילה. אם למישהו פה היה ניסיון עם עכן קטן אשמח לשמוע עצות ובכלל ממגדלי הנחשים בפורום. בתודה מראש, רום.

weinman

New member
תשובה כללית ../images/Emo46.gif

לכידה ואחזקה של זוחלים (מכל המינים בישראל) מהטבע בישראל היא עברה פלילית ומוסרית כאחד. (אלא אם יש ברשותך היתר כחוק) פה לא תקבל שם עצה ועידוד לגידול זוחלי בר ולכן מוטב שתשחרר את הזוחל המסכן במקום בו הוא נלכד. טיפ נוסף. התעסקות עם נחש ארסי ללא נסיון והכרת התנהכות המין היא בלתי אחראית בעליל ומסכנת לא רק אותך אלא גם את הסובבים אותך.

אל תגידו לא ידעתי לא אמרו לי

החח.. שחררתי אותו לפני שהגבת.. לא היה לי לב להסתכל עליה נוגחת בבקבוק.. לפחות לא הספקנו עדיין להיקשר אחד לשני.. :)

למעלה