שאלה כללית.

שאלה כללית.

שלום רב. אנחנו על מעוניינים לרכוש לחברה 4-5 מכשירים. אין לנו מושג על איזה רשת כדאי ללכת, ועם איזה מכישירים. אני מודע לכך שאני שואל שאלה מאוד כללית וצריך יותר פרטים, אבל אין לי מושג אילו פרטים. לגבי הרשת: איזה רשת הכי ממולמץ מבחינת קליטה? לאיזה רשת הטכנולוגיה הכי "מתקדמת"? לאיזה רשת יש חבילות מחירים מומלצים? לגבי מכשירים: איזה חברה נחשבת לאמינה ביותר? אחריות (יש כזה דבר בסלולרי)? איכות קליטה, משקל קל, קטן (לא יותר מידי) וכולי... אשמח לקבל תגובות, ותודה לכל מי שהשקיע בי זמן אפילו עד כה

peretzy

New member
תשובה...

אני הייתי מציע לך ללכת על האמיגו-מירס. לא ולא בגלל שאני מנוי שלהם.. בגלל ש א.אמיגו יתנו לך מספרים חינם בין המכשירים.. ב. יש לך את האוקי טוקי חינם!!שלעסקי מביאים את זה חינם ב. המכשירים של אמיגו הם הכי מתוחכמים בשוק של היום ואין על מה להתוכח ג. רשת אמיגו פועלת על GSM ,רשת הכי מתקדמת שיש...ואתה יכול לשאול כאן את "חכמי אורנג" למינהם".. בקיצור לך על האמיגו בלי שום צל של ספק! שמחתי לעזור

yli

New member
תיקון:רשת מירס עובדת על IDEN

שהיא לא הכי מתקדמת ובעלת איכות קול ירודה, פותחה ע"י מוטורולה כפיתרון הולם לגופי ביטחון וחירום וכן עסקים גדולים. איכות הדיבור עומדת על 5.8 KBPS לעומת GSM שעובדת באיכות קול של 22.4 KBPS ןIS136 (TDMA) שעובדת על 13KBPS. כמו כן ממליץ לך לפנות לאורנג´ עסקים או לחילופין אם משתלם לרכוש אורנג´ משפחה שבינהם המחיר הוא 12 אגורות והעיקרון הוא משלם אחד לכל המכשירים. נ.ב אמיגו מירס הכריזה על מעבר לרשת GSM שכיום אפשרי לשלב עם רשת IDEN אך טרם בוצע.

rbenamotz

New member
אמיגו - מאוד לא מומלץ

הכל טוב ויפה איתם (והחבילה שלהם באמת משתלמת לזוגות) אבל כאשר יש מחלוקת אתה תעמוד לבד מול חברה אטומה שלא מוכנה לחשוף בפניך שום נתון.

AndrewV

New member
הכי טוב

זה להתקשר לסלקום , אורנג´ , מירס ופאלון ולשאול מה הם נותנים (איזה עסקות) לבעלי העסקים

ממממ...הייתי ממליץ על

6210-הולך ממש טוב עם עסקים ומאוד פופולארי אם כי יקר.(כמעט פי 2 מהT-250),יש לו קצת בעיות טכניות אבל סה"כ אחלה מכשיר! מוטורולה T-250 מכשיר אמין יחסית ומשוכלל מאוד . סמסונג 614\515-מכשירים נוחים מאוד לתפעול ומשוכללים אם כי עדינים להפליא. המלצת השף-6210!

שוקולד חלב:

לפני כמה ימים יצאה גרסא חדשה של ה6210, תודיע לי מתי היא מגיעה לאורנג´. אוקיי?

זה יקח קצת זמן

ולא בטוח שהגירסה תאושר ע"י החברה. מה שכן-אתה הראשון שתדע!
דרך אגב-מה את אומר על ה8310?(תקלות,תפעול,באופן כללי..)

Zeos_30

New member
8310

שלום חברים. ה-8310 עדיין בעייתי...בעיות בקבלת IP בגלישת GPRS וכנראה גם אינפרה דפוק שלא מסוגל לקיים תקשורת יותר מדקה או שתיים. הרדיו נחמד ותו לא. הגרסא החדשה שהגיעה אמורה לשפר את הנ"ל אולם עדיין אין גזר דין. Zeos

8310, דיי דומה ל6210

מבחינת התקלות. לי יש 8310, שעכשיו נמצא במרכז התיקונים של נוקיה בבריטניה, בניו קאסל! המכשיר שלי, ועוד כמה מכשירים סובלים מאותה בעיה, יום היר אחד נפסק הצלצול. ולא רק הצלצול אלה גם הרטט, ולא מאיזה סיבה של תקלה, אלא בעיית תוכנה שגורמת למכשיר לא לצלצל ולא לרטוט. כמו כן גם שחיברתי אוזניות וזה לא עבד מה שמצביע על תקלה בתוכנה. שמעתי על בעיה כזאת אצל עוד כמה אנשים. אני מקווה שעדכון הגרסא יטפל בעניין. סך הכל מכשיר אחלה, כל מה שזאוס רשם לא היה ולא נברא המכשיר שלי, שיש לו את הגרסא כמעט הכי ראשונית: 3.07 בכל אופן נקווה שיהיה רק טוב.

triger

New member
אני יכול להגיד לך שלאחרונה קניתי

מכשירים עיסקיים לעסק שלי בחברת אורנג´ וזה לאחר השוואה בכל הרשתות המסקנות שלי הן א.במידה ואתה מדבר הרבה לבזק יש לסלקום הצעה מפתה ב.במידה ואתה מדבר מעורב בזק/פלאפון/סלקום/אורנג אורנג הכי זולים ג במידה ואתה מדבר הרבה בתוך העסק אמיגו הכי זולים ד.פלאפון לא טובים בכלום לא זולים לא שומעים ולא מקבלים שרות נורמאלי ה.אמיגו עם בעיות שרות לקוחות קשות מכשירים בהצע מוגבל ופריסת שרות תיקונים בעיתית ו.יש אפשרות לשלם לסלקום 65 שקל כל חודש ולקבל שיחות חינם לשישה יעדים. ההתלבטות היא בין אורנג לסלקום ההבדלים לא גדולים , ותלויים באופי השימוש. אני בחרתי אורנג ואני די מרוצה.

אם אתה שואל אותי..

אז לפני כל דבר תעשה חשבון לאיזו חברה רוב השיחות שהעסק שלך מבצע. תלך על פי זה, ורק אחרי זה תתחיל לחשוב על האיכות של המכשיר, והצבע שלו... ולדעתי? ה822I שפלאפון עדיין מוכרת לגופים עיסקיים הוא אחד המכשירים הטובים ביותר שיש, בלי הרבה משחקים, אבל עם תכונות חיוניות ביותר לאיש העובד. אם אתה מחפש את המכשיר הכי משוכלל, עם הכי הרבה משחקים, אבל בלי תכונות חשובות <כמו רטט, על פי רוב> אז נוקיה, בשתי החברות האחרות זה המכשיר בשבילך.

למעלה