אני עשיתי פעם ראשונה פסיכומטרי דרך התיכון ועכשיו אני רוצה לשפר את הציון יש לי ספרים של קידום אבל של שנת 2001. השאלה היא אם אני צריכה ספרים חדשים כדי לגשת למועד יולי 2002 (אני אלמד לבד)? ואם כן,איזה ספרים כדאי לקנות,של איזו חברה?
את לא צריכה להחליף ספרים או לקנות חדשים! הרבה לא השתנה בספרים אם לא בכלל.... צוות המודיעין משנה ספרים משמעותית פעם ב 4 שנים... לדוגמא יש לי בבית ספר קידום משנת 1998 וגם משנת 2002... וכל השאלות אותו דבר..
השינויים בספרים מתבצעים לא רק כדי לחדש את השאלות אלא בעיקר בהתאם לבחינה הפסיכומטרית ומאז (לפני 4 שנים) חלו מספר שינויים וכדאי לך להתעדכן בהם מספרים מתאימים.
שדווקא בשנה האחרונה נעשו שינויים מסוימים - ושוב לא אמרתי שהיא חייבת לקנות אם מתאפשר לך את יכולה לצלם את העמודים הרלונטים מתלמיד של השנה האחרונה. אגב - אני לא יודע ממתי הספרים שלך בדיוק אבל אם יש לך את הנושאים : אנליטית וסדרות אז הם דיי מעודכנים. בהצלחה.
אכו ישנם נושאים שנוספו אבל בספרים של קידום מלמדים גאומטריה אנליטית כבר מזמן וגם את רוב החומר בסדרות יש סוג שאלות חדש מאוד יחסית שהופיע בשני פרקי פילוט ומאז לא נראה (הופיעו בפבואר 01 ) ממנהל הפורום אני מעט מאוכזב "את יכולה לצלם את העמודים הרלוונטים" ??? מה קרה לזכויות יוצרים ? האם ניתן לצלם אולי את כל הספרים של מכון שחר? לא במקום! אולי מצב הפסיכומטרי לא לעניין בארץ ויש מקום לבטלו אבל מה שאתה מציע זה לבצע עבירה שעונשה עד 20,000 ש"ח קנס.
ללכת לספרייה ולצלם חומר למבחן זו עבירה פלילית???? אדוני הנוטריון - לא קרה לך שצילמת חומר מספר כלשהוא ללימוד עצמי? אני תמה! אגב - לעניות דעתי (אף שאיני עו"ד) העבירה היא לפרסם או לסחור בצילומים של ספרים וכדו´ - אך לא מדובר בצילום לשם לימוד עצמי. אגב - לצלם את כל ספרי מכון שחר יעלה לך כמעט כמו הספר (ואם לא אז יעלה לך בדמים מרובים).