שאלה כללית

gali4

New member
שאלה כללית

אני עשיתי פעם ראשונה פסיכומטרי דרך התיכון ועכשיו אני רוצה לשפר את הציון יש לי ספרים של קידום אבל של שנת 2001. השאלה היא אם אני צריכה ספרים חדשים כדי לגשת למועד יולי 2002 (אני אלמד לבד)? ואם כן,איזה ספרים כדאי לקנות,של איזו חברה?

traker

New member
לא.את לא צריכה....

את לא צריכה להחליף ספרים או לקנות חדשים! הרבה לא השתנה בספרים אם לא בכלל.... צוות המודיעין משנה ספרים משמעותית פעם ב 4 שנים... לדוגמא יש לי בבית ספר קידום משנת 1998 וגם משנת 2002... וכל השאלות אותו דבר..

psymaster

New member
לא ממש נכון

השינויים בספרים מתבצעים לא רק כדי לחדש את השאלות אלא בעיקר בהתאם לבחינה הפסיכומטרית ומאז (לפני 4 שנים) חלו מספר שינויים וכדאי לך להתעדכן בהם מספרים מתאימים.

traker

New member
נו אז מה היא אומרת לך?! ?! ?!

יש לה ספר מלפני שנה..השינויים בו הם לא משמעותיים.. או אפילו אין בכלל שינויים!

psymaster

New member
ולידיעתך...

שדווקא בשנה האחרונה נעשו שינויים מסוימים - ושוב לא אמרתי שהיא חייבת לקנות אם מתאפשר לך את יכולה לצלם את העמודים הרלונטים מתלמיד של השנה האחרונה. אגב - אני לא יודע ממתי הספרים שלך בדיוק אבל אם יש לך את הנושאים : אנליטית וסדרות אז הם דיי מעודכנים. בהצלחה.

ירקוני

New member
מתאים חלקית

אכו ישנם נושאים שנוספו אבל בספרים של קידום מלמדים גאומטריה אנליטית כבר מזמן וגם את רוב החומר בסדרות יש סוג שאלות חדש מאוד יחסית שהופיע בשני פרקי פילוט ומאז לא נראה (הופיעו בפבואר 01 ) ממנהל הפורום אני מעט מאוכזב "את יכולה לצלם את העמודים הרלוונטים" ??? מה קרה לזכויות יוצרים ? האם ניתן לצלם אולי את כל הספרים של מכון שחר? לא במקום! אולי מצב הפסיכומטרי לא לעניין בארץ ויש מקום לבטלו אבל מה שאתה מציע זה לבצע עבירה שעונשה עד 20,000 ש"ח קנס.

psymaster

New member
האם???

ללכת לספרייה ולצלם חומר למבחן זו עבירה פלילית???? אדוני הנוטריון - לא קרה לך שצילמת חומר מספר כלשהוא ללימוד עצמי? אני תמה! אגב - לעניות דעתי (אף שאיני עו"ד) העבירה היא לפרסם או לסחור בצילומים של ספרים וכדו´ - אך לא מדובר בצילום לשם לימוד עצמי. אגב - לצלם את כל ספרי מכון שחר יעלה לך כמעט כמו הספר (ואם לא אז יעלה לך בדמים מרובים).

Slider_-_14

New member
ספרים חדשים?

בספר של קידום משנת 2001 יש הנדסה אנליטית ובעיות זיהוי חוקיות אם זו הכוונה. במועד פבר´ 02´ היו שאלות מהסוג הזה?

psymaster

New member
אז ככה

נוסף על אנליטית וסדרות הופיע גם נושא נוסף- גרפים בהבנת הנקרא בעברית כאשר הרעיון הוא שימוש בגרף (לא מורכב מדי) בנוסף לקטע הקריאה המילולי.

traker

New member
אם הופיע גרף כזה בפרק במילולי

בחלק של הבנת הנקרא..זה אומר שזה היה פיילוט? או שהם כבר הריצו את זה מספיק פעמים כדי להכניס את זה כפרק מילולי לכל דבר??

למעלה