שאלה כל אחד לכתוב מה היה עושה

רווית30

New member
את האמת אני רוצה לנסוע לשוב שבוע

באילת חייבת זה יעזור לי אם לא אני לא חושבת שאסע...!!!

לוטמוש

New member
גיטרה חשמלית שמעקסית שתהיה לי....

כאילו זה רק יעזור אני אצטרך עוד 1000 ככה..... אבל זה מקרב בהחלט!

אם רק הייתי יכולה להחליט...=/

* נוסעת שוב לאילת
(למרות שרק שבוע שעבר חזרתי),וקונה בגדים
* קונה בגדים
* ממשיכה לבזבז על שיעורי נהיגה * לומדת סינית
*לומדת צרפתית
* קונה את fuji s5600
* חוסכת לאוטו אוף....וזה עוד לא הכל... חייבת למצוא עוד עבודות לחופש!

שמה בבנק, מקבלת על זה אחוזים

(יש בנקים שנותנים לך סכום מסויים כל כמה זמן, כ"אות הוקרה" שהחלטת לפתוח אצלם חשבון... אחלה דבר) ולבסוף הייתי קונה גיטרה חשמלית, ועושה שופינג מטורף וקונה כל דבר שרציתי ואהבתי, ולא קניתי בגלל המחיר..

LonelyCoyote

New member
אחוזים עאלקקק

את מדברת על ריבית שהבנק נותן על פיקדונות, וכל עוד אין לך בחשבון סכומים עם 5 אפסים מינימום תוכלי להסתפק בריבית כדי לקנות מסטיק בזוקה.

ידעתי שמשהו לא מסתדר לי !!!

אכן התכוונתי לריבית. ואת יודעת, יש גם עבודה בעולם, אני לא אסתפק ב-1,100 ₪ ואשים אותם בבנק... אעבוד, ארוויח, וואלה. ו... חחחח מה קרה, בוקר וכבר לחוצים ? רילקס דארלינג. ואני שונאת בזוקה, נדבק לשיניים... אם כבר אז הובה-בובה...

reasonsforall

New member
חח אבל אין מספיק להובה בובה

הובה בובה זה 3 שקל בערך ובזוקה(אחת!!) זה חצי...יותר הגיוני..חחח

יוטו

New member
אחרי שהשמאלנים האלה יגיעו לקרני

שומרון נדבר על מה לעשות בכסף ..

Simon Dean

New member
קודם

לך תתרחץ בשביל לנקות תשחוריות שלך יא חתיכת טינופת אחרי זה תדבר על השמאלנים יא חלאה מגעילה ומבחילה

Fairywitch

New member
קודם כל- הייתי תורמת 100 ש'

לארגון כלשהו שמטפל בחיות- תנו לחיות לחיות, או משהו כזה. כדי לוודא שהתרומה תהיה בשימוש הנכון- הייתי קונה להם חפצים בסכום הזה, כמו מזון לחיות, תרופות וכד'. את השאר הייתי מכניסה לבנק, כדי לכסות את המינוס שנוצר בגלל תשלום שכר לימוד לאוניברסיטה
לא היה נשאר לי כלום לבזבוזים, אגב...

לוטמוש

New member
תנו לחיות לחיות! ווהו!

אל תאכלו את החיות. גם הן רוצות לחיות...אל תאכלו את החיות (אל תאכלו את החיות) אל תאכל את הפרה...אולי היא אחותך אה הא אההה......

Frutapao

New member
שווארמה(?)!

חישוב מהיר:מנה שווארמה בלאפה - 25 בממוצע.1100 חלקי 25 זה......44 מנות שווארמה!!!!!!

למעלה