שאלה: כל כמה זמן אתם/ן

D a r k m a n72

New member
שאלה: כל כמה זמן אתם/ן

מנקים את הנרגילה שלכם
ואיך בדיוק ? כל אחד/ת והשיטות שלו/ה אני פעם בשבוע עם חוטר ומים חמים את הגוף , את הכד במים וסבון משתדל גם מבפנים עם חתיכת בד קטנה ואת הבורי מנקה ושם בכוס מים חמים עד לפעם הבאה ואת הצינור רק במים זה צינור מזגן עם חיבורים של צינור סורי.

רותמיקה

New member
פאק../images/Emo2.gif../images/Emo29.gif

סטריליות יתר-הורגת
אני מנקה אותה רק שהיא מתלכלכת...(אחרי הים או משהו כזה..)

D a r k m a n72

New member
לא טוב חומד...

זה גם משפיע על הטעם ... במידה וזה חשוב לך בכלל
לדעתי מומלץ פעם בשבוע ואני לא מגזים כי אני מכיר כאלו שגם כל יום מנקים את הנרגילה .. טוב זאת כבר אובססיה

רותמיקה

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

היא בכלל לא שלי באופן טכני היא של חברה שלי אבל היא אצלי כל הזמן...

D a r k m a n72

New member
בכל מקרה..

היא זקוקה לקצת צומי הנרגילה ... תעשי לה טובה תכניסי אותה להתקלח פעם בשבוע או שבועיים :)

בעיקרון...

רצויי כל פעם אחרי השימוש לפרק אותה ולנקות.. ואם לא אז לפחות רק להחליף את המים.. אני אישית מנקה אותה פעם ב....אף פעם... כנ"ל מחליפה את המיים רק שהם ירוקים... שיטת ניקיון... פשוט משפריצה שם מיים ואחר כך עם זרם אויר חזק מעיפה את כל הג'יפה ממנה.. ואת הבקבוק... משרה אותו שעה עם מלח לימון ומיים רותחים... שוטפת טוב... והוא מבריק..

וואקה

New member
מי בכלל משאיר את המים בפנים?

דוחפים את הנרגילה לתיק ושמים בתוך הספה בזולה, וגם אם נשיר מים עוד עלולים להפוך לירוקים ויתחילו לגדול שם כל מיני חיות בפנים כמו בביצה.

שלי שלי ורק שלי....

ולא... לא יוצא מהם עשן....
אז מה זה לכל הרוחות קשור פורום?

וואקה

New member
אני לא מנקה בכלל,

שם אולי נייר כסף מתחת לטבק שהראש לא יתלכלך, אבל אין כוח לנקות, זה עצבים. אם מישהו אחר מהזולה ינקה אז לא אכפת לי, אבל ככה לא.

רותמיקה

New member
וואי 3 הודעות במכה!!../images/Emo29.gif

שברנו שיא!!! אממ אנחנו מחליפים כל פעם מים...

sgold666

New member
אני מנקה פעם זמן לא מוגדר

עם מים וסבון כלים עדיף גם עם חוטר את המים רצוי להחליף פעם ב3 ראשים אני לפעמים יותר מזה....

סלחו לי אתם ממש גנובים..

אני בתור מעשן לשעבר יכול ללמד אתכם הכל, אבל הכל על נרגילות.. אני האשף אני האומן .. פשוט תימני אין מה לעשות אנחנו המצאנו תנרגילות המשובחות ביותר. אז ככה.. הדרך הכי טובה לנקות תנרגילה היא קודם כל עם חוטר סבון וכל זה.. לשטוף טוב טוב מהסבון ובעיקרון יש פה ניקיון. אבל בנוסף אחרי כל התהליך להשרות את הנרגילה בתוך תרכיז לימון סחוט שהכינותם מראש וזה ייתן לכם ניקיון שלא חלמתם עליו ואם הייתה לכם חלודה בנרגילה אחרי שהטבעתם תנרגילה בלימון היא כבר היסטוריה.. אז יאללה לעבודה אנשים !!

וואקה

New member
איזה קוף, אני מתערב ש90 אחוז

מהפורום כבר ידעו את זה! ואין דבר שתוכל ללמד אותנו שאנחנו עדיין לא יודעים - אז תוריד פרופיל בן אדם!

lizard

New member
אני מנקה כל פעם

שאני מרגיש שינוי בטעם. מים מחליף כל יום יומיים ניקוי יסודי זה אומר להעביר חוטר עם סבון כלים כמה פעמים ושטיפה יסודית. כל פעם שאני שם טבק אני שוטף את הראש אם אני יכול. את הגוף אני משרה מידי פעם במים רותחים עם מלח לימון. מנקה יופי. זהו בערך. אה, אני משתמש בצינור מזגן, אין הרבה מה לנקות בו.

The Sandman

New member
רק פעם בשבוע אתם אני מנקה כל

אף פעם
חחחח אף פעם לא ניקיתי את מיצי הזנוחה :) כנראה שאני לא נימשך כל כך הרבה לנרגילות... המממ מעניין אז למה נכנסים לי גושי אבנים שאני מעשן והטעם טעם של חרא \=

את הראש אחרי כל שימוש

מים אני מחליף כשבא לי .... או לייתר דיוק כשהם מתחילים להיות עכורים. ואת הגוף הפסקתי לנקות. אני אוהב את הריח העמוק של התפוחים שיש לו. זה ממש נותן לנרגילה שלי אופי. את הצינור אני מנקה בנשיפה לפני כל שימוש ופעם בהמון זמן אני גם שוטף אותו.

tamax

New member
אני מנקה אותה ../images/Emo26.gif

כמעט כל שבוע. ועושה בערך את כל השיטות שהועלו פה חוץ מאחת שלא אמרתם. שוטף את הכד עם מים חמים ומשחת שיניים. מעולה

למעלה