שאלה: כמה פעמים אתם מבלשים בשר בשבוע?

שאלה: כמה פעמים אתם מבלשים בשר בשבוע?

הי לכולם, כמה פעמים בשבוע אתם מבשלים ארוחה בשרית בבית? ואיפה אתם קונים בשר? מעניין אותי לשמוע איפה טרי ולא יקר?
 

bigjack

New member
אני מבשל את הרוב ביום שישי

ולפעמים נסחף גם לשבת
ובאמצע שבוע זה מאד תלוי בכמה אני רעב מול כמה זמן פנוי יש לי
 
אצלי זה בערך שלוש פעמים בשבוע,

ורק בשר טרי שאני קונה בחמאווי בירושלים. בסופ"ש אנחנו מרביצים בשרים בלהט, כך שהכמויות עולות, וזה הולך יום כן, יום לא באמצע שבוע. כשהחלופה זה עוף ודגים.
 
כן, אני מאוד ממליצה עליהם. המחירים שלהם

שפויים ביותר, והיות שחמי, אביו של בעלי הוא קצב בעברו, והוא זה שהמליץ לי עליהם, אני לא מתווכחת בעניין. הם יושבים בגבעת שאול, צמוד לטסט ליין, מכון הטסטים, ליד תחנת הדלק. יש שם הכל מהכל. אפשר להזמין מה שרוצים והם מאוד נקיים. אני יותר מסתם מרוצה. קודם הייתי רגילה לרמת מחירים בשמים, ושם, בכל פעם אני מופתעת מחדש, בחיי, כדאי ללכת. לדעתי בגלל שהם עובדים בהיקפים כל כך גדולים, ויש להם אולם שמחות מצליח, אולי הם עובדים על מתח רווחים נמוך, אין לי מושג, אבל הסחורה מעולה והמחירים נמוכים, זוהי עובדה. קיצר... כדאי.
 
אני אנסה בפעם הבאה שאני בגבעת שאול

את אולי מכירה קצב טוב במחנה יהודה? יש לי מישהו מצויין לעופות, אבל אין לו בשר בקר איכותי.
 
מצטערת שלא עניתי, פשוט רק כעת חזרתי הביתה.

אני נאלצת לאכזב, אך חמי טס לספרד עד יום א' בערב {הממזר אפילו לא אמר...
} אז אאלץ לענות לך רק ביום שני... תסלחי לי נכון?... מבטיחה לחזור עם תשובה מושכלת.
 
לא נורא. עשיתי היום את הקניה הרגילה שלי

אצל אלי סימן טוב, הקצב הקבוע בשוק. הצצתי בגיידמק שישב בבית הקפה של צדקיהו ואחרי זה הסתובב בשוק כשפמליה של צלמים, מלווים, בסטיונרים וסתם סקרנים ופושטי יד נסחבת אחריו. היו תותים יפים, מלונים ריחניים ונפתחו כמה מקומות חדשים. היה שמח.
 
אני ממליצה על מיסטר זול

יש להם מבצעים מטורפים בימי רביעי והכל אצלם ממש ממש טרי. ויש להם כזה שירות של קצב אישי שאפשר להתקשר לקצביה בסניף שקונים בו ולהזמין בטלפון כל בשר ויכינו במיוחד בשבילך ואז אפשר לבוא לקחת. ניסיתי ואני ממש ממליצה.
תמי
 
למעלה