שאלה.. כמה פעמים אתם נותנים הזדמנות חוזרת?

שאלה.. כמה פעמים אתם נותנים הזדמנות חוזרת?

היי, כמו בשאלה ששאלתי -כמה הזדמנויות אתם נותנים לאדם שפגע בכם?אני לא מדברת על פגיעות של "הוא אמר לי משהו לא יפה" אלא על דברים שהם שריר שלא נוגעים בו.כמו בגידה, פלירטוטים, חוסר החלטיות לגביכם, עונשים פסיכולוגיים כאלה, שקרים...עד לאיזו נקודה אתם מבליגים בשביל הקשר הרגשי שחשוב לכם ומאיזו נקודה אתם עושים קאט נצחי?

שרונת XD

New member
יש דברים שפוגעים באמינות

בן אדם שלא סגור על עצמו זה נותן תחושה של אי ודאות וחוסר ביטחון, זה בן אדם שבכל שלב יכול לקום וללכת ולא בן אדם שילחם על הקשר, ראיתי וקראתי על יותר מדיי מקרים שאחד הצדדים קם בוקר אחד ורצה לפרק את החבילה גם כשנשואים וגם כשיש ילדים. אני צריכה מישהו יציב שגם ידע להילחם עלינו גם כשיש קשיים ולא יקום וילך כי לא בא לו. גם מגיע לי לדעת איפה אני עומדת בקשר.

בגידה, כל סוג של בגידה שהיא בגידה באמון, גם אם מדובר בדברים שמסתרים ולא ברומן, גורם לאיבוד האמון בבן אדם. אין לי מה לעשות עם מישהו שאני לא סומכת עליו, אני לא טיפוס קנאי בכלל אבל בשביל זה אני צריכה לסמוך על בן הזוג שלי. אני לא רוצה לתהות מה בן הזוג שלי מסתיר ממני ועושה מאחורי הגב שלי.

אני מניחה שבשביל קאט נצחי זה צריך להיות משהו ממש קיצוני, לא קרו לי מקרים קיצוניים.
אפשר לשמור על יחסים טובים עם בן אדם גם אחרי שמבינים שזה בן אדם שלא רוצים להיות איתו בזוגיות בגלל סיבות כאלה.

Skar FaSe

New member
especially dependent

~ כמה שאת יותר אוהבת, ככה את יותר רוצה ליהיות איתו/ה, ויותר מפחדת לאבד אותו / ה - יחס הפוך...
- כמה שאת יותר ?? ? ככה יותר הזדמנויות - יחס ישר - אבל גם אהבה אפשר להרוג לגמרי -~ breaking point -~ בקשר
לא חושב שאפשר לסלוח על זה ((לבגידה) כי גם אם סולחים,זה אועונטה~ כי - אי - אפשר לשכוח וזה תמיד בזכרון. אם זה
בן- אדם שאת לא ממש אוהבת, אלא מסמפטת,( או שרק ״חושבת שאת אוהבת״) וסתם נחמד לך איתו (לא משהו מטורף) אז את תתני לו
פחות הזדמנויות - ג׳נראלי ספיאקינג ? אינידיבידואלי לגמרי

זה גורם

להתנתק רגשית ואז להתנתק פיזית עד שבאופן טבעי תבוא פרידה. (מדגישה שאמרת לא על דברים קטנים על כשאי אפשר להבליג).

תשובה

התנהגות אדם חלק מאופיו. כשאוהבים אדם בגלל אופיו, צריך להיות אתו בקשר. אם הרע לי כי הוא לא מחבב אותי, לא אוכל להיות אתו בקשר מלבד מידת הקרבה המתאימה לשנינו באותו זמן. אם הרע בזמן התקף כעס או בגלל בעיה או קושי נפשי, אשתדל כאוהב לתמוך ולעזור לו, כמובן אציב גבולות ולא אתן להזיק לזכויותיי אבל לא אמהר לעזוב אותו.
&nbsp

למעלה