שאלה - כמה צריך לעלות פיתוח חוזר

אתי@

New member
שאלה - כמה צריך לעלות פיתוח חוזר

של תמונות מהחתונה
אני מדברת על פיתוח איכותי עם המסגרת המיוחדת, בגודל 10*15. אני מניחה שזה יעלה יותר מהתמונות הרגילות שאנחנו מפתחים בד"כ ב- 1 ש"ח (פיתוח תוך שעה, 9*13 וכו´). מישהו יודע כמה
אני רוצה לפתח משהו כמו 250 תמונות וזה עלול לצאת המון...

pumpkin

New member
פיתוח חוזר בהרצליה

עכשיו פיתחתי תמונות חוזרות בגודל 10*15 עם מסגרת לבנה .זה לא פיתוח תוך שעה אלא איכותי יותר. כל תמונה עלתה לי 1.20 (זה מחיר של הרצליה פיתוח אחרי הנחה לעובדים) אני מאמינה שאפשר למצוא יותר בזול.

אתי@

New member
איפה ../images/Emo35.gif פיתוח איכותי ../images/Emo35.gif

הגודל שציינתי עם המסגרת ה"עקומה"

*שיר

New member
פיתוח טוב במחיר סביר

אוף, כתבתי קודם הודעה ארוכה והכל נמחק... אנחנו פיתחנו שוב בחנות שנקראת פוטוגני. זו מיני-רשת עם 3 חנויות. 2 בצפון ת"א ואחת בראש העין (פארק אפק). בהתחלה התמונות יצאו ממש גרוע ואז באנו אליהם והראינו להם דוגמה של התמונות המקוריות המשובחות. הם התנצלו עמוקות וממש התביישו שיצא להם כזה גרוע. מיד הם פיתחו עוד כמה נגלות, כדי שנבחר את הפורמט הטוב ביותר. בסופשבוע לקחנו את התמונות הסופיות והן יצאו ממש טוב. גם תמי, הצלמת, אמרה שהן בסדר גמור. אנחנו שילמנו מחיר מיוחד לעובדים, שהוא 1.20, אז אני מניחה שהמחיר הרגיל הוא קצת יותר מזה. אם זה רלוונטי, אני יכולה לשאול אותם מה המחיר הרגיל.

אתי@

New member
תודה, אני אתקשר לשאול../images/Emo33.gif

התקשרתי עכשיו למעבדה שבה מפתחת סיגל שגב והוא אמר שהוא רוצה 2 ש"ח לתמונה. הוא בטח הקפיץ את המחיר בגלל שאמרתי שאני רוצה פיתוח כמו של סיגל שגב. הרי ההבדל לא יכול להיות כ"כ כ"כ משמעותי

*שיר

New member
אתי@ אני חושבת שזה מחיר מצויין

במעבדה שתמי פיתחה הם רוצים 4
שקלים לתמונה!! זה אמנם באיכות מעולה, אבל יש גבול...

*שיר

New member
הם לא ביקשו, כי תמי אמרה מראש שזה

המחיר שהם לוקחים, ושעדיף לנו לשכפל את אלפי התמונות שלנו במקום אחר. זה באמת המון המון כסף
לדעתי, אם את יכולה לשכפל ב-2 שקלים באותה מעבדה של סיגל זה מצויין.

אתי@

New member
מסתבר - אני מקווה שלא יעבדו עלי

ובאמת יפתחו באותה איכות. יש דרך לזהות את זה

אתי@

New member
מסגרת מרובעת או מסגרת "עקומה"?

זה נשמע הרבה יותר זול ממה שחשבתי... אבל עם המזל שלי, אם אני ארצה לפתח במעבדה שבה סיגל שגב מפתחת בטח יקחו ממני פי 2...

אתי@

New member
להילית - עשיתם פיתוחים חוזרים ../images/Emo35.gif

אם כן: איפה
אפשר קצת פרטים ומחירים

הילית*

New member
כן, עשינו פיתוחים חוזרים

גם כן עם המסגרת הלבנה (כמו של סיגל). עשינו זאת בחנות מקומית ביהוד. לדעתי עלה בסביבות 1 ש"ח. אני אשאל יותר מאוחר את ישראל כי הוא הזמין את הפיתוחים.

למעלה