שאלה... כנסו

שאלה... כנסו

אני נוסעת עם 5 חברות, לפי מה שהבנתי אין חדרים של 5, המקסימום זה 4 זאת אומרת שנצטרך להתפצל בחדרים 3 ו2 .. השאלה שלי היא האם זה יעלה לנו יותר בגלל שזה שני חדרים או שהמחירים יהיו בערך אותו הדבר וזה לא משנה..? ופרט חשוב אנחנו נוסעות "בדקה ה-90".. תודה :)

maale89

New member
כנסי לפה

יש חדרים של 5 ואפילו 6 במלון שקוראים לו מייקס אפרטמנט.. תשאלי דרך איסתא החברה שמייצגת את המלון דירות קוראים לה כרמל תיירות אז תנסי להגיע דרכם. אני הזמנתי חדר של 6 ל7 ימים

תשובה

תנסי להשיג חדר של 5, יש מצב גדול שבהרבה סוכניות תמצאי דבר כזה ואפילו במיר זול מאוד

I t a M a R 1 1

New member
תשמחי אם ככה יהיה....

הרבה יותר נקי נוח ונעים להיות בקבוצות קטנות מאשר גדולות..פחות בלאגן... אנחנו היינו חמש בחדר במרה נאפה ואיה מגעיל!!תישארי איך שזה..

I t a M a R 1 1

New member
גועל נפש...

לא אהבתי את הבעלים וכו'...הוא לא משהו יחסית למה ששילמנו...אבל באמת חוויה לשבת בבריכה ולהריץ צחוקים... תתחברי אלי לאיסי81701422 אשמח לשלוח לך תמונות...תהני ותעשי חיים!! יש כוכב נולד חח לילה טוב!

GHITK

New member
מקום נחמד הייתי שם

מלון סביר ברמתו, יש בו בדיוק מה שצריכים... מה שטוב בו שהוא מעוצב כמו מלרוז פלייס מי שזוכר, כל הבתים מסביב לבריכה ככה שכולם עושים שמח כל לילה מסביב לבריכה... מיקום טוב .... אבל חובה להזמין מזגן ! הבעלים בן זונה...אבל זה בקטנה... נב' מי שלא רוצה לשלם על המזגנים במלון הנ"ל יש שיטה איך לפתוח אותם מבלי לשלם... אני באי סי 159570552 אם מישהו נוסע לשם ורוצה לדעת איך ....

למעלה