שאלה - כשנשברת לכן ציפורן

שאלה - כשנשברת לכן ציפורן

אתן גוזרות את כולן ומשייפות לגובה אחיד או רק את האצבע עם הציפורן שנשברה?

גם אני כמו רוני ורחלי מה שאומר

שהיום אני צריכה לגזור את הציפורניים לגמרה כי נחתכה לי ציפורן אחת עד הבשר......

lilo4

New member
איזה באסה ../images/Emo4.gif

האמת שאצלי זה דיי תלוי.. נדיר שהציפורן ממש נחתכת לי לגמרי, ואז אני צריכה לגזור את כולן. בד"כ היא מתחילה להיסדק לי בנקודה כזו שאי אפשר בכלל לגזור, ואם המצב ממש קריטי אני קצת מקצרת את כולן. בפעמים הבודדות שלא הייתה ברירה אלא לקצר את הציפורן והתעצלתי לקצר את השאר שמתי לב שזה פשוט לא נוח לי, כי שאר הציפורניים היו יחסית ארוכות...

תלוי...

אם הציפורן נשברה מעבר לקצה האצבע - אני אשייף את כולן לאותו האורך. אם, כמו עכשיו, הציפורן נשברה ממש עמוק, ככה שמה שנשאר אפילו לא מגיע לקצה האצבע - אני לא אהרוס את כולן, אולי אשים פלסטר אם זה מאוד לא אסתטי עד שהיא תצמח בחזרה לאורך סביר (ואז אקצר את כולן).

קיצרתי את האחרות קצת כדי שיראה

אסתטי. כי זו האצבע האמה וזה מקום בולט... כלומר אם זה היה אגודל אולי לא הייתי "מכסחת" את האחרות.........

Angel Of Moon

New member
תלוי בשבר ובמיקום

נגיד שבר קטן באגודל או בזרת, אני מתקנת. אבל בדרך כלל מקצרת הכל, עכשיו הם ממש קצרות
אבל אני משוגעת בלי שום קשר, אני מקצרת גם כשהן מתפצלות בהגזמה..

tokit

New member
נדיר נדיר נדיר שנשברת לי ציפורן

גם כי יש לי צפרניים חזקות, גם כי אני נזהרת, אבל בעיקר כי אני לא נותנת להן לגדול לאורכים בלתי הגיוניים. אם שומרים עליהן קצרות יחסית - הם נשברות הרבה פחות. אבל לעצם השאלה - תמוד מקצרת את כולן.

הציפורן נתפסה במשהו

ונחתכה..... כאבי תופת. בחיי. וגם שלי לא ארוכות בהגזמה. רק יפות.

Witchcrafts

New member
רק את זו שנשברה.

אבל זה קורה לי פעם ב ובכל פעם כזו רק ציפורן אחת, ציפורניים טבעיות לא חייבות להיות אחידות, לעניות דעתי. אז אני משייפת רק את הסוררת.

Witchcrafts

New member
יואו, איזו הודעה עילגת יצאה לי.

זה מה שקורה כשיש התפלגות נורמלית על הראש.

למעלה