שאלה לאבא של נעם

roi251

New member
שאלה לאבא של נעם

מה שלומך? שאלתי שמעתי שיש עיוור שעוסק בתחום התכנות האם שמעת משהו על כך.? אני פונה למכללת אריאל ואראה איך תאנים והיחס שם כלפני אנשים עם מוגבלות ואחזור עם חוות דעת המבחנים בביטוח לאומי למה הם מאוד כללים? כי אמרו שלא מתאים

rnisser

New member
עיוורים שעובדים בתחום התיכנות

אני מציע שתיפנה לרשימת הדואר של ibi-l בקשר לזה. מדובר על רשימת תמיכה של טכנולוגיה לעיוורים בישראל. ניתן להירשם לרשימה דרך אופק לילדינו: http://www.ofek-liyladenu.org.il/list.shtml דרך אגב, מי שמנהל את הרשימה הוא אדם עיוור בשם רפי כהן שעובד בתיכנות.

amitk80

New member
אני גם קצת עוסק בתכנות

אפשר לשאול אותי שאלות על כך..

roi251

New member
שאלה ל amitk80

הי מה נשמע? אתה עיוור או ליקוי ראייה? מה למדת בתכנות ? במ עוסק? יש הרבה מתכנתים כבדי ראייה ועיוורים יודע מה למדו? תוה להתראות

amitk80

New member
תשובות

אהלן, אני כבד ראייה הנושא תעודת עיוור. אני למדתי שלוש שפות תכנות: 1. שפת C 2. תכנות מונחה עצמים - JAVA 3. Visual Basic - ברמה סבירה אני עוסק בלחלק הוראות למחשב ולהתעסק עם מספרים. תנחש את המקצוע. אני יודע על קיומם של עוד כמה חבר'ה בעלי תעודת עיוור שהם מתכנתים.

roi251

New member
שאלה amitk80

הי מה נשמע? תודה על עזרה למדת תואר ראשון או הנדסאי תוכנה או משהו אחר? אין הרבה אבל כבדי ראייה או עיוורים מתכנתים? אז באיזה תחום אתה עוסק בדיוק? עובד הרבה זמן בו?

amitk80

New member
אני לומד תואר ראשון

אני עדין לומד תואר ראשון בסטטיסטיקה ומערכות מידע באוניברסיטת חיפה. אני עדין בתואר ראשון. לא עובד בתחום הזה אבל מכיר אותו על סמך הלימודים..

roi251

New member
שאלה נוספת amitk80

מכיר אנשים או סיפורים על אנשים כבדי ראייה ועיווירם בתחום המחשיב זה מעניין אותי איך הולך לך עם התואר קשה?

למעלה