שאלה לאבונור בבקשה

שאלה לאבונור בבקשה

הי, העיצוב שלך מקסים. שאלתי מאיפה האותיות הללו?יש גם בעברית? תודה ורד והייתי שמחה אם תעצב לי את אחד משיריי יום טוב ורד.

בוקר טוב עופרי ../images/Emo13.gif

אני מעצב , ויש לי תוכנות ופונטים ב3 שפות ,ערבית , עברית ואנגלית .. תגידי לי למה כוונה בלעצב שיר , ואם אוכל אז בשמחה :) בוקר טוב קוקילידה וכולם

תודה רבה

אבונור על ההקשבה והתשובה. עיצוב שיר, אני מצרפת לך שיר שכתבתי ואתה יכול לעצבו כראות עינייך ובטוב ליבך. מסגרת תמונות הכל מקובל עליי. אגב השיר נכתב בעקבות דברייה של מרים טוקאן שמוסיקה היא שפה שכל העוללם מבין... תודה רבה.לא מצליחה לצרף את הקובץ אז כותבת לך מכאן. צלילי הלב-©ורד מנדלסון כל העמים חולמים חלום כל הלבבות שרים על שלום בואו נחבר בין כל האנשים, בואו ננסה את החלום להגשים, פזמון: שפה אחת יש לכולם, שפת המוסיקה שפת העולם כל תו רוקד כל צליל שר כל איש שמח כל אדם מאושר, אני שרה לכם מקול הלב, על קשת צבעונית ופרח מלבלב, על גלים של שלווה ושמש חמימה אני שרה,לכם שיר מהנשמה, פזמון: שפה אחת יש לכולם, שפת המוסיקה שפת העולם כל תו רוקד כל צליל שר כל איש שמח כל אדם מאושר, בואו נצבע את העולם,בתקווה , בואו נבנה גשרי אהבה, בואו נדבר עם צלילים מהלב, בואו נשיר את השיר אוהב פזמון: שפה אחת יש לכולם, שפת המוסיקה שפת העולם כל תו רוקד כל צליל שר כל איש שמח כל אדם מאושר,

shanny1606

New member
קצת בדילאי אבל היי אני פה!

ערב מקסים לכולם!!! מה קורה, אנשים????? יאללה איפה כולם?! קצת נפיח חיים בפורום הזה!! לקחנו צעד קדימה ביחסים שלנו והפכנו לפורום - הלוא כן?? תתעוררו פורום "תפוז מעזבים בשבילך"!!! אהעהאעההעאאהאהה!!!

למעלה