שאלה לאבו זקן,על חישוב של חלבון מלא,,
לפי שהסברת בזמנו:
"הפחמימות שבעדשים ובאורז לא נעלמות כשמערבבים אותם. החלבונים החסרים הופכים לשווי ערך לחלבון -מלא ,
כלומר הם מכילים ביחד את כל חומצות האמינו החיוניות".
השאלה שלי:
האם באותו יחס ,ניתן יהיה להתייחס לשילוב של קינואה ואפונה,
או שהקינואה לא "מתנהגת" מבחינת ההרכב, כמו כול דגן ?
לפי שהסברת בזמנו:
"הפחמימות שבעדשים ובאורז לא נעלמות כשמערבבים אותם. החלבונים החסרים הופכים לשווי ערך לחלבון -מלא ,
כלומר הם מכילים ביחד את כל חומצות האמינו החיוניות".
השאלה שלי:
האם באותו יחס ,ניתן יהיה להתייחס לשילוב של קינואה ואפונה,
או שהקינואה לא "מתנהגת" מבחינת ההרכב, כמו כול דגן ?