שאלה לאוהבי אילנה ומיכל...

mary lou

New member
שאלה לאוהבי אילנה ומיכל...

שאלה קצת ביוגרפית ברשותכם אז רק למי שיש כוח (אם יש מישו כזה) כמה שירים היו בדיסק האחרון של אילנה, ואיך קוראים להם ? וכנ"ל לגבי כל הדיסקים של מיכל (כאילו, כמה דיסקים היו לה (אם היו) עד עכשיו? ואיך קראו לשירים? אם לא היו ממש דיסקים אז סינגלים...כל שיר שהיא הוציאה...) פרסים לא יוגרלו לפותרים נכונה אז אל תאמצו את מוחכם יותר מדי... אבל אני אשמח לקבל תשובות

M i R i L e

New member
איזה שאלות יש לך..

לגבי כל הדיסקים של מיכל (כאילו, כמה דיסקים היו לה (אם היו) עד עכשיו? ואיך קראו לשירים? אם לא היו ממש דיסקים אז סינגלים...כל שיר שהיא הוציאה...) היו...או יותר נכון יש למיכל 3 דיסקים הראשון "נוצצים", השני "תן לה להזיע" והשלישי שהוציאה לא מזמן "EP".. את רוצה שאני אתחיל לרשום לך את כל השירים??? אין לי כוח חחח היא הוציאה בעיקרון מלא סינגלים, פשוט לא כולם היו למכירה חחח כנסי לאתרים של מוזיקה ודיסקים בטוח יש שם את רשימות השירים...

mary lou

New member
חחח זה פשוט בגלל ש...

שמעתי כמה שירים נחמדים שלה שהם כנראה ממזמן, והם נחמדים אז חיפשתי עוד אבל בשירונט יש רק איזה עשרה שירים, ואני בטוחה שיש לה עוד ... ואת אילנה הוספתי סתם כי אם כבר שאלת על מיכל ...
על התשובה אניווי...

M i R i L e

New member
../images/Emo41.gifנוצצים../images/Emo41.gif

השירים שאני ממליצה עליהם=
1.פסגת העולם
2.חייל שלי
3.כמה קרוב 4.לבד 5.צמודים 6.קח אותי גבוה
7.געגוע 8.מפנה את הגב
9.גלאמור
10.נוצצים
בונוס: Remix פסגת העולם Remix חייל שלי Remix קח אותי גבוה כל הרמיקסים יפים

M i R i L e

New member
../images/Emo28.gifתן לה להזיע../images/Emo28.gif

טוב הדיסק הזה חרוש ואני אוהבת את רוב השירים אבל הכי יפים- תן לה להזיע, obsexion, ניצוץ של אור
1.אין לי מה לומר 2.אל תלך עכשיו 3.תן לה להזיע 4.OBSEXION 5.דרך חזרה 6.קוני 7.טעיתי 8.צא מהלילות 9.ניצוץ של אור 10.הנה היא באה רמיקסים: 11.אל תלך עכשיו-דיסקו דאנס מיקס 12. OBSEXION-power mix 13. something-radio mix 14. something-dance mix 15. pillow talk בדיסק הזה יש גם סרטון על מיכל.

M i R i L e

New member
../images/Emo79.gifE.P../images/Emo79.gif

1. מה שתבקש 2. המכונית שלי 3. יובי השקרן 4. לילה מתוק 5. פרפרה
טוב אני בטוחה שאת מכירה את השירים הללו (את רובם)...

m o r s h

New member
את נוצצים ותן לה להזיע

לא מייצרים יש חנויות שזה נשאר שם אז עדיין אפשר לקנות ויש חנויות שכבר זהו

M i R i L e

New member
דווקא יש..

כמעט כל חנות שאני נכנסת יש או את תן לה להזיע או נוצצים את שניהם אין אף פעם חחח קיצר חפשי!!

aMiRi GiRl

New member
סבבה

אני אלך לבדוק בכפר סבא.. למרות שלא נראה לי שהיהיה אבל נחפש :) תוווודה :)

zionyeo

New member
בכוונה זה 69? ../images/Emo34.gif../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif

אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...

למעלה