שאלה לאוהב השניצל

שאלה לאוהב השניצל

שאלה לאוהב השניצל.
מה עושים חברות היצרים של במבה,ושאר החיטפים שפג תוקפים.
השאלה באה בעקבות השאלה "פג תוקן"
התשובה תגיע.
מאיר כרמיאל
 
טוב לאחר האדישות התשובה

בוקר טוב.
ציפ'ס,במבה ביסיל,טוריוטס וכ'ו כל אלה שפג תוקפים עוברים טחינה ומה הפלא יש לנו פירורי לחם ,כאשר אין קשר ללחם ופרורי לחם.
לאוהב פג תוקף פרורי הלחם שעל המקף בתוקף כולמר מוצר טרי ומותר לשינצלים .
עם החיטף פג תוקפו אז פרורי הלחם פג תוקף נמוג.
אגב אני מפסיק לקנות פרפורי לחם ,יש אובן ויש לחם פשוט לגרוס לבד.

לבריאות
 

yair_bar

New member
מנהל
חייב להודות שגם אני טוחן לעצמי פירורי לחם

משאריות של לחם שקניתי ואני לא אוכל.
&nbsp
לרוב הלחם נכנס קודם כל לפריזר לתקופה ואז כשאני מתייאש ממנו אני טוחן.
&nbsp
רק מה - לאחרונה התחלתי להשתמש בסולת לציפוי ואין לי כל כך שימוש בפירורי לחם.
&nbsp
יש לא מעט שטוחנים ביסלי (גריל בעיקר) ומערבבים עם פירורי הלחם בטיגון שניצל.
&nbsp
אם הדבר אכן מבוצע ממוצרים שפג תוקפם - זה נשמע לי בעיתי.
&nbsp
היכן המידע הוצג?
 

lseugy

New member
אני חושב אחרת.

ראשית, לחם - כמו כל דבר מאפה, אחרי תקופה בפריזר הוא מקבל טען של ישן. מגעיל למדי ומבחינתי המקום היחיד הראוי לו זה פח האשפה.
חוץ מזה, אני שומר לחם במקרר בשקית נילון והוא נשמר אפילו שלושה-ארבעה שבועות - כמו טרי. אז לא יוצא לי שנשאר לחם לא מנוצל.
דבר נוסף, פרורי הלחם (במיוחד הקנויים) צריכים להיות יבשים לחלוטין מכל נוזל כולל שמן. אחרת הם לא יחזיקו מעמד הרבה זמן (תולעים, עובש ושאר מרעין בישין).
אז איך זה שתוקף של פרורי לחם שקונים, יכול להיות שנה? לדעתי סיבה פשוטה (מניחוש ולא מידע). במפעל של הביסלי-שמיסלי ודומיו, הוא לא רק עובר טחינה אלא גם יבוש ואולי תהליכים נוספים.
גם פרורי לחם אני שומר במקרר (בין שפתחתי אותו ובין שעדיין סגור). נשמר הרבה הרבה זמן.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כנראה שאתה לא מקפיא נכון

כאשר מכניסים לחם טרי לשקית, שואבים את כל האויר ואוטמים היטב אז בהקפאה עמוקה הוא מחזיק כמעט לנצח בלי שום טעמי לווי .
&nbsp
בשבוע שעבר הפשרתי חלה שהוקפאה בערב ראש השנה והיא יצאה כמו חדשה.
&nbsp
צריך כמובן להקפיא את הלחם כשהוא טרי לגמרי, יש כאלה שאחרי שהלחם נח יומיים שלושה במגרה מחליטים שחבל עליו ומקפיאים ומתאכזבים שאחרי ההפשרה הוא לא יוצא טרי.
 
איך אתה טוחן לפירורי לחם? ואם כבר, מנצל"שת לשאלה על פירורי

פנקו- האם מדובר בטחינה גסה של הפירורים? מה ההבדל למעשה בין פירורי לחם לפירורי פנקו
 
אפשר במטחנת קפה או פשוט לרסק בעזרת ניר איפה

אפשר לפרור בעזרת ניר איפה ,פשוט שמים מעט בניר ומקפלים ובעזרת פטישון של שניצל לחבוט.
 
למעלה