שאלה לאולגה ולכותבות דיאטות הלחם
ראיתי את הכתבה הזו ב YNET, זו כתבה מענינת על דיאטה הקשורה בסרוטונין. חיפשתי את המחקר עליה הדיאטה מבוססת וכל מה שמצאתי זה מחקר שנעשה עם אותה חוקרת, אילנה בלום ועוד חוקרים (כולל אולגה רז), ב 1992 בבי"ח איכילוב וב 93 בבילינסון.
ראיתי את הכתבה הזו ב YNET, זו כתבה מענינת על דיאטה הקשורה בסרוטונין. חיפשתי את המחקר עליה הדיאטה מבוססת וכל מה שמצאתי זה מחקר שנעשה עם אותה חוקרת, אילנה בלום ועוד חוקרים (כולל אולגה רז), ב 1992 בבי"ח איכילוב וב 93 בבילינסון.
The influence of meal composition on plasma serotonin and norepinephrine concentrations. Blum I, Vered Y, Graff E, Grosskopf Y, Don R, Harsat A, Raz O. Food preferences, body weight, and platelet-poor plasma serotonin and catecholamines I Blum, L Nessiel, E Graff, A Harsat, U Gabbay, J Sulkes, O Raz and Y Vered
האם המחקרים האלה היו הבסיס הרעיוני לדיאטת הלחם? האם ידוע לכן על מחקר חדש בנושא מבי"ח בילינסון או שמה מדובר באותו מחקר מ 93?