שאלה לאופים
הכנתי בשישי לחם בירה מקמח כוסמין.
המתכון פשוט מועתק מפרסום בבא במייל:
רכיבים
1 פחית בירה
3 כוסות קמח תופח
¼ כוס סוכר חום
½ כפית מלח
¼ כוס חמאה מומסת
אופן ההכנה
חממו את התנור מראש לחום של 190 מעלות.
ערבבו את החומרים היבשים בקערה.
הוסיפו בהדרגה את הבירה וערבבו תוך כדי עד לקבלת תערובת אחידה.
שמנו קלות תבנית אפייה בשמן קנולה ואפו בתנור בין 45 דקות לשעה.
הוציאו את הלחם, הניחו לו להתקרר מעט.
הוספתי אגוזים קצוצים גס לבצק. התזתי שמן מעל לכיכר, פיזרתי שומשום מגוון, מעט מלח גס וקצת אגוזים קצוצים.
יצא לחם טעים להפליא (כמעט בלי עבודה)
אבל מתפורר.
אני רוצה מאוד לחזור ולהכין לחם בירה ועדיף עם קמח כוסמין.
האם תוכלו לסייע לי להבין מה כדאי לעשות כדי שלא יתפורר כל כך?
תודה
הכנתי בשישי לחם בירה מקמח כוסמין.
המתכון פשוט מועתק מפרסום בבא במייל:
רכיבים
1 פחית בירה
3 כוסות קמח תופח
¼ כוס סוכר חום
½ כפית מלח
¼ כוס חמאה מומסת
אופן ההכנה
חממו את התנור מראש לחום של 190 מעלות.
ערבבו את החומרים היבשים בקערה.
הוסיפו בהדרגה את הבירה וערבבו תוך כדי עד לקבלת תערובת אחידה.
שמנו קלות תבנית אפייה בשמן קנולה ואפו בתנור בין 45 דקות לשעה.
הוציאו את הלחם, הניחו לו להתקרר מעט.

יצא לחם טעים להפליא (כמעט בלי עבודה)
אבל מתפורר.
אני רוצה מאוד לחזור ולהכין לחם בירה ועדיף עם קמח כוסמין.
האם תוכלו לסייע לי להבין מה כדאי לעשות כדי שלא יתפורר כל כך?
תודה