שאלה לאופירה וקובי

שאלה לאופירה וקובי

שלום אופירה וקובי לפני 4 חודשים בדיוק עברתי ניתוח טבעת אצל אבינוח
אחרי חודש סגרתי את הטבעת על 5 והסגירה היתה בסדר אחר כך הלכתי לסגור עוד 2 ולא יכולתי לנשום והקיבה כאבה לי נורא
פתחתי את כל הטבעת במיון לפני שבוע הלכתי שוב לסגור על 5 ושוב שהגעתי הביתה הקיבה מאוד כאבה לי ולא יכולתי לשתות אפילו מיים
השאלה שלי היא כזאת... איך יכול להיות שפעם הייתי סגורה על 5 וזה היה לי בסדר גמור והרגשתי מצויין ופעם האחרונה ששוב סגרתי 5 הרגשתי גרוע?
עכשיו אני מאוד מוטרדת ועם טבעת פתוחה לגמרי
תודה על התשובה

קוביd1

New member
חג שמח לנולדתי בשבילך

כל הסגירות המהירות ,והפתיחות המהירות, ושוב הסגירה המהירה ממש לא לעיניין ,הטבעת זה לא ריצ'רץ' שפותחים וסוגרים בקצב מהיר.
מה שאני מציע בפעם הבאה לסגור ברנטגן לראות עם הכל תקין במערכת. מקווה שאין לך בצקת , ואחרי זה לסגור 3 או 4 לא יותר ,לשתות 4 כוסות מים ,ואחרי זה לללכת הביתה שלא יווצר מצב של אי יכולת לשתות וכאבים חזקים ,נראה לי שהסגירות אצלך צריכות להיות יותר מתונות

חג שמח

קובי

אופירA

New member
מנהל
נראה לי שבחתימה שלך ישנה התשובה

מי מדריך אותך לגבי הסגירות והפתיחות? זה ד"ר אבינוח? אז זה רעיון לא טוב לקבל הדרכה ממנו בנושא. הרי התוצאות...

למה פתחת את כל הטבעת במיון לפני שבוע? לא היתה לך ברירה? בפעם אחרת תבררי באיזה מיון פותחים את הטבעת רק חלקית. הניסיון שלנו לימד שהראש הקטן של מנתחי המיון עולה לבריאות שלנו ביוקר, בלי שיש לי הוכחות לכך. אז אנו לא מחפשים הוכחות, אלא לשמור על הבריאות שלנו.
כמובן את יכולה להתקשר אלי, ואנחה אותך לאיזה בתי חולים לגשת ולאיזה בתי חולים לא להתקרב.

על סמך מה סגרת שוב 5? את לא יודעת שהדברים משתנים לאחר שנגרמת נעילה? היה טוב אם היית מתקשרת אלי לפני הסגירה החוזרת, ומתייעצת איתי. הייתי מציעה לך לעשות משהו אחר. אין קשר בין מה שהייתי סגורה פעם לבין מה שמתאים לי כרגע. כל תזוזה בזווית של הטבעת יכולה לשנות את הכל מן הקצה לקצה.
ברגע שפתחת את כל הטבעת, נוצר שינוי, ואין לנו אפשרות לצפות אותו בדיוק כמו שאין לנו אפשרות לדעת לאחר הניתוח איזו סגירה תתאים לנו. לכן בודקים רמת הגבלה לפני סגירה, שותים 100 כוסות מים לאחר סגירה, ומתייעצים!!!

למה פתחת שוב את כל הטבעת אחרי סגירה חוזרת שלא היתה טובה לך?

אשמח על תשובות לשאלות הללו, ועל טלפון כדי לייעץ לך בצורה מסודרת יותר, שתמנע חזרה פעם שלישית על אותה הסאגה.
(די מוציא אותי מדעתי שהמנתח הזה לא לומד לקחים מהמצבים הללו. מצד שני, אני מבינה אותו - הוא לא זוכר כל אחד מה קרה לו, הוא לא סובל מסגירה גדולה מידי ולא מתים ממנה, אז הוא הולך עם הראש שלו. אבל אני שוב חוזרת וממליצה ללכת עם הראש שלי, שמביא בחשבון היסטוריה כזו אצל אדם, ומשנה את הגישה כדי לשנות את התוצאה).

למעלה