שאלה לאורית אלוני

seymore butts

New member
שאלה לאורית אלוני

שלום אורית, ראיתי שגילית את הפורום אז אולי תעזרי לכולנו פה לפתור שאלה שמטרידה אותנו: שתי תכניות שודרו, ועדיין לא הייתה התמודדות ראויה עם נושא אולי מביך אבל מעניין - מה עם הפלוצים? האם בני כל משפחה מתנהגים בהתאם למדיניות ההפלצה הקיימת בבית גם בנוכחות האמא המחליפה? האם לאמא המחליפה יש או אין חוקים משלה בענין והאם בני הבית מצייתים לה? האם האמא מפליצה בהתאם לחוקים שלה כשהיא השולטת ושל בני הבית כשהם שולטים? מדוע נושא זה נחתך בעריכה? לא ייתכן שאף אחד שם לא מפליץ במשך 8 ימים. בפורום של קשת זהבה טענה שאין דבר כזה ושבשתי המשפחות גם שלה וגם שלך מפליצים רק בשירותים. אנא תני תשובה יותר כנה.

ראיתי שנושא זה מאוד מטריד אותך

אבל משום מה, וכנראה עקב איזו שהיא סטיה מצידי, נושא זה כלל אינו מעניין אותי. מה שכן, לא ניתקלתי בפלוצים באיזור. אם אמצא כמה, מייד אודיע לך. ביי, ותודה על ההתעניינות בפלוצינו, אורית אלוני

seymore butts

New member
אורית את בסדר

כל הכבוד על התשובה ה"קולית" !! מעבר לזה - אל תתייחסי למי שצוחק עלייך בקטע של העוף - אף בן אדם נורמלי בימינו לא מתחיל לפרוס שניצל מתוך עוף שלם - זה מגוחך כשבסופר מוכרים פרוסות מוכנות לטבילה בביצה פירורי לחם וטיגון. בעלך עשה רושם של גבר מאוד רגיש. רואים שכאב לו על זהבה וגם לי כאב עליה ועל אורח החיים שלה. בענין המטלות של הבנות - יש כאלה שחושבים שאצלכם הילדות מפונקות - אבל אני איתך הם עדיין ילדות וכשיגדלו יהיו להם מספיק טרדות בין ירצו או לא ירצו. אם אתם יכולים להרשות לעצמכם תמשיכו עם העוזרת ותנו לילדות להיות ילדות ! גם לכם מגיע לבלות במקום לעסוק בספונג'ה. כל מי שאומר לך אחרת סתם לא מפרגן. הדבר היחיד שלא נראה לי אצלכם במשפחה זה התזונה שמתבססת על משלוחים. מה את עושה כשאת מארחת? גם מזמינה פיצות? יש הרבה ספרי בישול של מתכונים פשוטים שעושים תוך כמה דקות ובמאמץ לא גבוה. הילדות שלך כבר בגיל שזה יכול להיות אפילו סוג של בילוי להכין פעם משהו ביחד. אני מאוד ממליץ לך להשקיע קצת בענין הזה.

התוכנית צולמה בחופש הגדול,

ומן הסתם החוקים מתרופפים. ביומיום אנו לא מזמנים אוכל, אלא רק פעם בשבוע כשאני חוזרת מאוחר. אני מבשלת, אופה וידעת לעשות הכל, חוץ מאשר להתעסק עם בשר נא. תודה על האיכפתיות.

seymore butts

New member
אז סתם משקרים בתכנית והכל מבוים

אז לפי מה שאת אומרת בתכנית משקרים והכל מבוים. מציגים אתכם כמשפחה שאוכלת רק ג'אנק פוד ואותך ספציפית כאחת שלא יודעת איפה מדליקים את האש של הכיריים. שלא לדבר על ציפי שהודתה בפורום כאן שכל ענין הרעש בשעות המאוחרות היה סתם הגזמה מכוונת בשביל הרייטינג, ובנוסף לזה הריב המבוים בין שני הילדים בתכנית השניה ומעל לכל הפלוצים שנחתכו בעריכה.

לא משקרים אבל בכל זאת צריך רייטינג

גבוה בשביל שהתכנית תשרוד. התכנית חייבת להיות מעניינת ומפולפלת.

ShukyD

New member
וכמו שידוע לכולנו

בחופש הגדול לא מפליצים. <יש לי משיכה בלתי מוסברת לחיוך שלך, אז זה פלוס שלך אצלי>

seymore butts

New member
נקוה שהאמהות הערב יהיו יותר רציניות

ולא ינסו להתחמק מהנושא כמו אלו שהיו עד עכשיו

seymore butts

New member
אורית למה את משנה שם משתמש כל פעם?

זה די מבלבל. ואת גם לא ענית לי ברצינות.

למעלה