שאלה לאורי איך אני מגלה מה המספר IMEI שלי וכיצד ניתן לשנותו כמו שאתה עשית? רן,,בני
E eranavni New member 5/4/02 #1 שאלה לאורי איך אני מגלה מה המספר IMEI שלי וכיצד ניתן לשנותו כמו שאתה עשית? רן,, בני
ש שוקולד חלב New member 5/4/02 #2 הנה התחלנו.. תסביר לי בבקשה בשביל מה לך לשנות את הIMEI??? מזה זה יתן לך??? אם תתן לי סיבה אחתטובה-אני אישית אגיד לך איך לשנות!
הנה התחלנו.. תסביר לי בבקשה בשביל מה לך לשנות את הIMEI??? מזה זה יתן לך??? אם תתן לי סיבה אחתטובה-אני אישית אגיד לך איך לשנות!
G geostant New member 5/4/02 #3 #06#* ככה אתה רואה אותו... 1) אל תתן אותו לאף אחד 2) אתה לא משנה אותו <נקודה>
1 1אריאלה New member 5/4/02 #6 למה אתם מסבכים אותו? כתוב על המדבקה מאחורי הסוללה! כמובן שזה יהיה נכון בתנאי שאיזה חוכמולוג לא החליף את הפנל האחורי
למה אתם מסבכים אותו? כתוב על המדבקה מאחורי הסוללה! כמובן שזה יהיה נכון בתנאי שאיזה חוכמולוג לא החליף את הפנל האחורי
E eranavni New member 5/4/02 #12 ככה אתה מכיר אותי לא תדאג אני לא יל שין וחוץ מיזה חמה הוא שינה מה זה נתן לו?
G geostant New member 5/4/02 #15 זה נותן... "הרבה" דברים... חוץ מזה שהמספר שלו (IMEI) שונה... אבל זה לא מקום לפרט זאת... שכך שראיתי שמע ודברתי על הנושא... אחרת אני יצטרך לבוא לעשות לך מחיקת זכרון בכוח ראה אוזהרת מממ... מעניין אם לטאיוונים יש כבר משהו כזה למחיקת זכרון אנוש
זה נותן... "הרבה" דברים... חוץ מזה שהמספר שלו (IMEI) שונה... אבל זה לא מקום לפרט זאת... שכך שראיתי שמע ודברתי על הנושא... אחרת אני יצטרך לבוא לעשות לך מחיקת זכרון בכוח ראה אוזהרת מממ... מעניין אם לטאיוונים יש כבר משהו כזה למחיקת זכרון אנוש