שאלה-לאחר הפלה

siri1

New member
שאלה-לאחר הפלה

לאחר הפלה (שבוע 25) תוך כמה זמן ניתן לחזור לטיפול הורמונלי?

ohsi

New member
תשובה ל-siri1

קודם אני מצטערת נורא בשבילך.. תראי אני עברתי הפלה בשבוע 20 והרופא שלי אמר לי לחכות לפחות 3 מחזורים היום אני אחרי כבר חמשה חודשים וכבר מרגישה צורך לחזור לטיפולים גם מבחינה רגשית וגם נפשית, בעיקרון רופאים אומרים שאפשר לנסות כבר אחרי חודשיים. בהצלחה

קייס

New member
חזרה לטיפולים

הרופאים ממליצים לחכות חצי שנה על מנת שהרחם יחלים אבל אני חזרתי אחרי חודש וחצי במחזור הראשון שהיה לאחר לידה מוקדמת בשבוע 23.5.

ohsi

New member
לקייס שלום

רציתי לדעת, אם תוכלי בקצרה לומר מדוע עברת לידה מוקדמת ואיזה טיפול את עוברת? תודה..

קייס

New member
לידה מוקדמת

לא היה הסבר ללידה המוקדמת שלי, הייתה לי הפרדות שיליה וצוואר הרחם נפתח והלידה התחילה, לרוע מזלי יותר מדי מוקדם זה נקרא לידה תקינה לפני הזמן. הרופאים אמרו לי שאי אפשר לדעת למה זה קורה בסך הכל התינוקת שלנו הייתה בסדר גמור ואפילו נולדה בסדר ומתה אחרי יומים משום שלא הייתה בשלה. התחלתי בטיפולים של גונל אף חודש וחצי אחרי באוגוסט הזה הטיפול הראשון לא הצליח לפי דעתי כי לא הייתי בשלה נפשית ואילו הטיפול השני שהתחיל באוקטובר הצליח והיה מבוסס על גונל אף ומנוגון משולבים ואני מקווה שהכל יהיה בסדר הפעם. אשמח לענות על שאלות נוספות ולעזור לך לעבור את התקופה הקשה.

חזרה לטיפולים אפשרית

אם הרחם תקין והכל בסדר, גם אחרי חודש מנוחה בלבד. מחכים לווסת אחת, רואים באולטראסאונד שהכל תקין, ורוב הרופאים מאשרים מייד לחזור לטיפולים, או לנסיונות טבעיים. בהצלחה,

נעמה123

New member
שאלה בנושא טיפולים לאחר גרידה

הרקע לשאלה: טיפולים:הזרעות אישור לעבור ל IVF הפסקה כניסה להריון בלי טיפול עובר לא התפתח גרידא בשבוע 10 עייפה מיואשת ומתלבטת בצעדי הבאים האם לחזור לטיפולים? לנסות טבעי? להמשיך את תהליך ולעבור לIVF???

למעלה