שאלה לאייסי

סליידר

New member
שאלה לאייסי

קודם כל מזל טוב, שנית, שוב אני לא מבין למה שונה שמו של הפורום. הרי אתה בעצמך אמרת: "שלום. אני מודה , ככבר מההתחלה לא היה לי שום כיוון מסויים לפורום אני מודה , השם הוא רק תירוץ להנהלת תתפוז בשביל שהוא יהיה עינייני. ואני מודה שלא רציתי אף פעם ששם הפורום ישקף את תכניו. לא מצאתי שום מילה מתאימה שתשקף את מה שאני רוצה שיהיה פה ! אבל זה לא משנה. באמת! תעזבו את הרעיון של מה הכיוון שצריך להיות לפורום אפשר להסתדר בלי מצפן תאמינו לי! אל תנסו לחשוב על הודעות ש"מתאימות" לנושא הפורום זה הדבר היחיד שאני מבקש אבל גם אני מבקש שלא תבלבלו ת´שכל! אבל זה לא בקשה זו תקווה! כי את זה אני לא יכול לבקש ממכם! " בכל מקרה, אחרי שאני אפילו קראתי את זה שוב, אפשר להבין שבאמת אייסי צודק והשם לא אמור להזיז כאן לאף אחד. אז בכל מקרה, ´מאטריקס וקונספירציות´ זה טוב. הבעייה של חברי הפורום הוא לדעתי המעבר משם ארוך הכולל 2 נושאים לשם בעל נושא אחד. זאת כל הבעייה. לכן, נערוך כבר את הסקר שיקבע את גורל שם הפורום: שם הסקר: מה יהיה שם הפורום החדש? 1. Free your mind 2. מאטריקס 3. תורת המאטריקס 4. רוחניות במאטריקס 5. dodge this
6. אייסי בבקשה בבקשה בבקשה תחזור ל´מאטריקס וקונספירציות´. 7. תומר צימרמן.

laughter19

New member
wow i said that?

דבר ראשון תודה
דבר שני - לא אני יצרתי את הפורום והשם שלו אכן ניתן בתור שם מוזר חסר אופן ברור דבר שני שני - זה מעין רעיון מעצמו , שהכיוון יהיה שאין כיוון מוצק אלא שזה יהיה משהו בין כלום להכל (כולל
) אבל זה גם ככה על מישור מסוים ואין הכוונה להכל כש"הכל" מכיל בתוכו בריטני ספירס (ענין קונספירציות החצילים הוא שזה כבר נמאס מהשניה הראשונה שזה התחיל ולמרות זאת העיז להמשיך) דבר שלישי - חבל שלא הבאת קישור להודעה זאת לראות באיזה הקשר אני רשמתי אותה דבר רביעי - בענין שם הפורום אני כבר לא רוצה לקחת שום חלק בזה אני אישית חושב שמאטריקס זה שם נהדר לפורום אבל אם אחרים לא מסוגלים לראות זאת כמוני אני מבין את זה ומתיאש מלנסות למצוא שם שיספק את כולכם. ולמה אתה כל כך אוהב את מאטריקס וקונספירציות? ראית כמה בעיות זה הביא על עצמו וכמה אנשים מטומטמים, למה להמשיך להתעסק עם זה? סך הכל שם חסר משמעות שאנשים הסיקו עליו שיש לו משמעות -> טעות מעצבנת ביותר

סליידר

New member
קישור?

תלחץ למעלה, מתחת לאיפה שכתוב את שם הפורום: ´מאטריקס´. כתוב שם "הודעת המנהל" ותראה את ההודעה הזאת... ברור שאתה צודק, זה באמת חבל שבאים לפה אנשים עם קונספירציות חצילים כאלה, אבל עכשיו יבואו לפה אנשים וישאלו "תגידו פה מדברים על הסרט? או יותר מזה?" או "איכסה אתם מאמינים בבולשיט הזה?". אז סה"כ שיהיה פה לאיזה חודש הסקר הזה ונראה איזה שם יזכה להכי הרבה קולות וכולם יהיו מרוצים. לא?

vi-TAL-ity

New member
../images/Emo96.gif

"אייסי בבקשה בבקשה תחזור ל´מאטריקס וקונספירציות אחרות´" שם ממש מושך, לא? ולעניין: אני זוכרת שבזמנו ניהלנו (ניהלנו? ניהלתם) דיון בנושא. והמסקנה שהגעתם אליה בלי עזרה שלי היתה ש"מאטריקס"-סתם, יעודד ריכוז של חובבי הסרט, ולעומת זאת "מאטריקס וקונספירציות אחרות" גם יעודד ריכוז של חובבי מאטריקס, וגם ריכוז של כל שאר הפריקים
אגב, סליידר - אחלה חתימה...
טלי

IC4

New member
הממם רוצים שינוי? רוצים שינוי ?!!??

בואו נעשה שרשור שמבקש מתפוז להגדיל את מספר התוים בשם של פורום וככה נוכל להכיל את המילה "אחרות" אחרי "מאטריקס וקונספירציות" אם אתם רוצים אז אפשר לעשות פה שרשור של כל מי שבעד הרעיון הזה ולראות אם תפוז ייכנעו ללחץ (ממש לחץ, חבורה של אנשים קטנוניים שמהווים מיליונית מקהילת תפוז הגדולה... מה שכן אם יש אנשים שלא כותבים ורק קוראים - תרתמו למשימה)

IC4

New member
אתה צוחק ../images/Emo6.gif

או שאתה רוצה שאני אשבור לך שיניים
?!?!?!?

למעלה