שאלה לאילו בינינו שלוקחות טמוקסי.

שאלה לאילו בינינו שלוקחות טמוקסי.

האם הכדורים משבשים לכם את המחזור או את הגעתו או מנטרלים אותו לגמריי? מישהי מכן הרגישה בעליה במשקל בעקבות נטילת הכדורים ? אני מנסה להבין אם המכנסיים יותר לחוצות עליי כי אכלתי יותר לאחרונה , או שמא זה התרופה, וחוץ מזה מרגישה בשינוי בעור הפנים אבל מאד ייתכן שזה בגלל שאני לא שותה מספיק מים לאחרונה. אשמח לשמוע מכן לפני שאני מתייעצת עם הרופאה. --------------------------------------------------------------------

גם יכול להיות שזה מהפיסטוקים ../images/Emo6.gif

אכלתי יותר מידי פיסטוקים בשבועיים האחרונים, לא קונה יותר אריזות של קילו וחצי פיסטוקים !
----------------------------------

נאן

New member
בקשר לטמוקסי

היי לולו. מה שלא הבנתי האם את מקבלת גם זולודקס במקביל בזריקה? כי הוא אמור לנטרל את המחזור לגמרי ואז הטומוקסי לא יכול לעשות שיבושים עם המחזור. הטומקסי עושה בלגנים כמו שאת מתארת מין עור כזה בצבע גזר. פחות שמש היתי אומרת. יש לו עוד תופעות לואי גלי חום. בחילות....... לוקח זמן לגוף להתרגל אליו נאנוש

היי נאנוש

אני לא מקבלת זולדקס, רק טמוקסי. השינויים אצלי הם שהחודש למשל לא הגיע המחזור (ואני לא בהריון ), והתחצ'קנתי קצת , אבל שוב - יכול להיות שזה בגלל שהתזונה שלי לא הייתה משהו בשבועות האחרונים בגלל שהייתי כל כך עסוקה עם אורחים וביקורים וטיולים.... וחוץ מזה עסוקה בלפצח קילו חצי פיסטוקים
היו לי את כל תופעות ה PMS למיניהן - מצב רוח רע, רגישות גבוהה, נפיחות בבטן - אב המחזור לא בא. שוה להתיעץ עם הרופאה עכשיו? או לחכות לביקורת שלי באמצע אוגוסט? מה דעתך ? ------------------------

נאן

New member
היי לולו..... לי יש כנפיםם...

היי לולו זה התופעות של הטומוקסי בכל מקרה תתיעצי! ידוע שהוא עושה דימומים לא רצונים או בכלל לא.ועל החשקונים.... זה הפיסטוקים...... ותמשיכי לעשות חיים הכי חשוב.... אני כל יום משחקת בנידמה לי לא כואב לי ומותחת את הגבול לאן אני יכולה להגיע...... הכי רחוק זה אני מקבלת כנפיים בטיסת 242 למיטה..... הן מביאות אותי בכל נסיעה או יציאה ישר למיטה..... נאנוש

מלמלה

New member
מוכר לי הדברים האלה

למרות שאצלי השילוב היה עם הזולדקס אבל כל מיני דהרים של "הזדקנות" עור הפנים, עליה במשקל, גלי חום, עצבנות, לשתות מספיק זה חובה!!!!!!! וחוץ מזה אני מייחסת זאת להחלפת הקידומת בגיל המופלג שלי זה נראה לי תירוץ יותר טוב מהטמוקסי.... אפילו שהוא פחות משכנע

אני בת 30

האונקולוגית שלי אמרה לי שתופעות גיל המעבר לא יטרידו אותי בגלל שאני עדין צעירה, אם הייתי פלוס עשר שנים אז אולי. אני נוטלת טמוקסי כבר חודש שני, והתופעות היחידות ששמתי לב אליהן הן מצב עור הפנים שהדרדר מעט, והמחזור . אני נפגשת עם הרופאה עוד שבועיים וחצי, אני אשאל אותה על זה.

nemes

New member
טמוקסי?

סליחה על הבורות אבל למה נועד הטמוקסי האם לוקחים אותו לפני/אחרי או במשך הטיפולים?

טמוקסיפן

לא מתאים לכל הנשים אלא רק לאלו שיש להן קולטנים חיוביים לאסטרוגן, הטמוקסיפן מנטרל את הרצפטורים של האסטרוגן ובכך מספק סוג של טיפול מונע, היות ויש סברה שהתפתחות של תאי סרטן שד קשורה להורמון אסטרוגן. לוקחים את הכדורים אחרי שמסיימים את הטיפולים.

מלמלה

New member
וגם זה

אם עדין לא הגעת לאתר של אחת מתשע בבקשה ולמנהלי הפורום האם ניתן להוסיף את האתר לקישורי הפורום ניתן למצוא שם הרבה תשובות לשאלות העולות מידי פעם שבת שלום ומבורך לכו...לם

מזי א

New member
נפיחות הגוף

היי לולו הטמוקסי הזה, מנפח את הגוף, וגורם לצבירת נוזלים. אני אוכלת פחות ממה שהייתי לפני הניתוח והטיפולים, אבל עליתי כבר מידה וקצת במכנסיים,האונקולוגית שלי, ממליצה בחום רב על פעילות ספורטיבית לחיזוק הגוף ושימור בקיצר, הטמוקסי הפך אותי ליותר דובי ממה שהייתי

למעלה