שאלה לאלה שאוהבים מוסיקה ים תיכונית נוסטלגית.

שאלה לאלה שאוהבים מוסיקה ים תיכונית נוסטלגית.

לפני כמה שנים, היה זמר ירושלמי בשם ג'קי צברי (לא זכי. יש היום זמר כזה.}. הג'קי הזה שאני מדבר עליו, היה הבטחה מאד גדולה במוסיקה ים תיכונית אלא שבריאותו הרופפת לא איפשרה לו להמריא ולנסוק בשמי המוסיקה הים תיכונית. אבל, הוא הוציא קלטת (או יותר) עם להיטים שכתבו לו במיוחד. להיטים ידועים שלו שזמרים חידשו כגון: "אורטל ומיטל". כמו "אל תשחק ברגשות". השאלה שלי היא כזאת: האם מישהו מכיר את הזמר הזה? מה איתו היום? והאם מישהו יכול להשיג את ההקלטות האלה שאני מדבר עליהם. אם אתם יודעים, תשאירו לי מסר בתיבת המסרים שלי בתפוז. שבוע טוב ומבורך.

שמע אחי אני תותח במיזרחית מעולם לא שמעתי עליו

אני בן 31 שועל ותיק מכיר כל זמר וזמר מחנן טד עד משה גיאת ודרך זוהר צברי אבל זמר בשם ג'קי צברי לא שמעתי וכנראה שאתה טועה . תיכף אני אתקשר לגלגל הצלה חבר טלפוני כריש אמיתי בני שמעוני אם הוא לא מכיר אז נראה לי שטעות בידייך .

אני ממש לא טועה.

האוזניים שלי שמעו את הזמר הזה. ואני לא יכול לשכוח. דרך אגב.. עוד משהו קטן שגיליתי. הבת שלו, התמודדה בתוכנית "המלך הבא".

אתה טועה באאבובאה טועה .אף אחד לא שמע עליו

אין זכר לשם שלו בגוגל .אין שיר אחד שלו באימיול . ירון אילן שאלתי אותו בסופרנו אם הוא שמע על זמר כזה הוא לא מכיר. וגם אני בן 32 כריש במיזרחית אין דיסק שאין לי משנת 1986 . תבדוק טוב אחי אתה טועה .

קול זמיר המציא זמר דימיוני חחח

מה זה בשבילך זמר שהיה הבטחה .אולי היה זמר כזה ששר באיזה מועדון קטן בשכונה שלך אבל מכאן להבטחה גדולה נשמע לי הזוי הפכתי את האינטרנט אחי רק מסקרנות אין איזכור קטן לזמר הזה שאתה מדבר עליו .לאורך כל שנות התישעים שידרתי בתחנות רדיו פיראטיות רבות כגון רדיו סנטר -רדיו גל מוסיקה ים תיכונית ולא ניתקלתי בסינגל או דיסק של ג'קי צברי .וממה שאני יודע את השיר אורטל ומיטל שר במקור אבי סינוואני .

וואלה בלונדי, קטעים איתך אחי, תישאר.

מה לכם ולמוסיקה נוסטלגית ים תיכונית? זה בזמנים שלא חשבו עליכם בכלל. אל תזלזלו אנשים. חבל. כי אני אמצא את זה וברגע שאמצא את זה, אתם תאכלו את הכובע. ודרך אגב. בזמנים ההם לא היה סינגל או דיסק. היו קלטות והיה שיווק דרך התחנה המרכזית הישנה בתל אביב. יש לכם עוד הרבה מה ללמוד על מוסיקה מזרחית.

ייאללה סע סע עוד אחד נו

מי אתה יא חטוואי .אני שמעתי מיזרחית שההורים שלך לא חשבו עלייך בכלל .אני הייתי הולך לכל ההופעות של זוהר בזמנו והוא הופיע אצלי אפילו בבר מצווה .ממתי שאני זוכר את עצמי אני אוסף קלטות ודיסקים של כל זמר . באת לנו עם זמר שאין אף אחד ששמע עליו בכלל .נהיית כאן בדיחה בפורום .ילד בן 16 שחושב שהוא מבין .ג'קי צברי עלייק . אפילו על ענת המההמת יש כתבות באינטרנט דרך גוגל ויש גם שירים שלה באימיול .

nrin1 1

New member
אתה טועה אחי

השיר אורטל ומיטל במקור של ג'קי צברי הוא גר במושב שלי מושב אורה המצב שלו לצערי רק הולך ומתרדרד השיר נכתב על הבת שלו אורטל.

nrin1 1

New member
ג'קי צברי

אח שלי אתה לא טועה, יש זמר כזה הוא במושב שלי, מושב אורה. לצערי הרב המצב של ג'קי רק הולך ומתדרדר אני יכול לחפש אצלי בבית יש לי קלטות של ג'קי בופעות חיות. חג שמח

nrin1 1

New member
קול זמיר לא המציא, יש זמר כזה תכנסו לתגובה

קול זמיר לא המציא כלום יש זמר כזה תכנסו לתגובה שלי.

למעלה