שאלה לאלה שעובדים גם לילות...

שאלה לאלה שעובדים גם לילות...

ויש הרבה כאלה בתחום המלצרות כי הרבה בתי קפה ומסעדות פתוחים גם בלילה ... ובעיקר לאלה שעובדים בת"א נטולת החניות. איך אתם מסתדרים עם משמרות שמתחילות או מסתיימות מאוחר בלילה? מהבחינה הזאת שצריכים להגיע בלילה למשמרת ולחזור הבייתה, אין אוטובוסים ואין חניות קרובות וצריך להסתובב באמצע הלילה ברחובות... מבזבזים את כל הכסף על חניונים או מוניות? לוקחים טרמפים עם אנשים מהמשמרת? מצטיידים בהרבה תרסיס פלפל?

get well

New member
יש ../images/Emo73.gif

אני עובדת רק בלילה ויש לי את האוטו של ההורים שלי...

למזלי אני מצויידת

לי יש רכב משלי, ורבים מחברי לעבודה גם מצויידים ברכב או משאילים את של ההורים. במסעדות שעבדתי באחד היה חניון ללא תשלום ובשני פטרו את מי שעובד במקום מתשלום. זה אחלה סידור, רק שפעמים רבות מדי מצאתי את עצמי מסיעה חבר'ה שאין להם רכב, והתכוונו ללכת ברגל ו/או טרמפים - דבר ממש לא סימפטי. עם זאת, לזכותה של הבוסית שלי יאמר שהיא תמיד וידאה בלילות שיש לכולם איך לחזור, ובמידת הצורך הציעה טרמפ. המינימום של המינימום זה לדאוג שלעובד יהיה איך להגיע הביתה בשלום. כשאני אעבור לגור בעיר הגדולה, אני מקווה למצוא מקום בטווח הליכה מהבית שלי...

Angel lips

New member
תגובה

אני עובדת משמרות ליליות. אבל אצלי זה מקום קטן ואני בערך המלצרית היחידה... המקום הזה הוא לא בעיר שלי אלא קרוב מרחק של 7 דקות נסיעה אז אני קבעתי עם בעל המקום שאחרי משמרת לילה הוא מחזיר אותי לבית, אם הוא עסוק איזה איזה חבר שלו מקפיץ אותי.

למעלה