שאלה לאלו שהתקבלו

lilach84

New member
שאלה לאלו שהתקבלו

האם בחרתם לפרסם את שמכם האמיתי בספר? אני כתבתי שאני לא רוצה, אבל עכשיו אני מתחילה לתהות אם זה היה נכון... מה דעתכם?

את מוזמנת לנסות...

אני פותח פרוייקט חדש. את מוזמנת לשלוח את ההמלצות שלך במסר. אבל עלייך לחתום על תקנון מחמיר: הנני מעניקה לאסיסטנט ביקר רשיון שימוש בלתי מוגבל ופטור מתמלוגים בכל זכות יוצרים ו/או זכות קניין רוחני ו/או זכות אחרת שיש לי על מה שכתבתי. הנני מצהירה שהכתב ששלחתי לאסיסטנט ביקר הוא פרי יצירתי ועטי ולא הועתק ו/או פורסם בכל מקום אחר. הנני מוותרת באופן סופי, מלא ומוחלט על כל זכות לתמלוגים ו/או תמורה אחרת כלשהי בגין הדברים שכתבתי...

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

בחרתי לפרסם את שמי... אבל באמת היא שאני לא הייתי רוצה לינק לבלוג שלי, יש המון אנשים שלא הייתי רוצה שידעו שהבלוג שלי קיים...

אני ממש מסכימה.

עוד לא שלחתי כי אני לא יודעת מה לכתוב ב"על עצמי" אבל את השם אני רוצה לפרסם.. אבל אני ממש לא רוצה שאנשים מסויימים ימחילו לקרוא בבלוג שלי....

bigm2

New member
אני בחרתי כן לפרסם את השם שלי

חולה פירסום, אלא מה

באיזה מקום קיבלת את התשובה???

חשוב לי לדעת כי הם לא אומרים אם זה יתקבל בבלוג או במסרים

just words

New member
בחרתי לפרסם

את "על עצמי" לקחתי מקטע שכבר פורסם בקובץ שירים, כך שמיחזרתי עצמי
בדיוק בגלל ההתלבטות הזאת בנוגע ל'כן ידעו על הבלוג', 'לא ידעו על הבלוג', פתחתי בלוג במיוחד לסיפור. אם הכוונה היא לצעוד קדימה עם הפרסום וזה רק תחנה בדרך, הפרסום בשם לדעתי חשוב.

nomi99

New member
לא לפרסם את השם זה כמו...

לקרוץ בחושך.... תחשבי על כך...

פרסום שמך הנכון

אני חושבת שכדאי לך לפרסם את שמך הנכון. הרי אינך מתביישת במה שכתבת אלא את צריכה להיות גאה. אני מסרתי את שמי הנכון.

למעלה