שאלה לאלו שכבר אחרי הניתוח...

שאלה לאלו שכבר אחרי הניתוח...

היי אני חדשה כאן כבר כמה זמן עוקבת אחר מה שרושמים כאן ומאוד עוזר ולכן אשמח לשמוע את דעתכן כי אני עכשיו מבולבלת מאוד...
חייבת את דעתכם כאן ואת עצעתם של אלו שכבר עברו את הניתוח...
כבר יומיים אני בהתלבטויות האם להחליף רופא או לא לפני כחודש נפגשתי פרטי עם הרופאה נתנה הרצאה כללית על הכל למרות שכבר באתי מוכנה נתנה רשימת בדיקות ושלחה לי גם במייל ואמרה לעשותם ולשלוח לוועדה את הכל קבעה לי תאריך לניתוח ואמרה אם יש בעיה הינה הטלפון של הפקידה שלי דברי איתה אבל היא נותנת מענה רק ימי שני וחמישי בשעות הערב.. ושלום ניפגש בחדר ניתוח.. (עד כאן רקע כללי)
מאז עבר חודש ואני רק קוראת כאן תישבוחות על רופאים והמלצות אין ספור ועד כמה הרופא מלווה ותומך ואני אומרת לעצמי האם הרופאה שתנתח אותי תבקר אותי או תישאל לשלומי אחרי הניתוח?? האם בכלל אחרי הניתוח נפגשים עם הרופא המנתח?? האם כדי להחליף רופא עכשיו? אבל מה להתחיל הכל מההתחלה אני ממש מבולבלת וגם די אוכלת סרטים אם יקרה משהו והיא לא תיהיה שם בשבילי.. מאוד חוששת, השאלה האם כל הרופאים בגדול (בלי להשמיץ) אותו דבר עושים גומרים ועוברים לפציינט הבא..
בבקשה אשמח לשמוע את דעתכם בנושא האם הייתם מחליפים רופא או ממשיכים..????

גברת ע

New member
אני יכולה להגיד לך ש

אני כמעט ולא ראיתי את הרופאים שלי.
נוחתי בפרטי (דרך המושלם) באסותא ראשלצ.
וכל יום הגיע אחד מהם לבדוק את הנקז כשביום האחרון כדי להוציא אותו, כמעט ולא החלפתי איתם מילה.
כשבועיים אחרי הניתוח הגעתי להוציא את הסיכות, העברתי עם הרופא מילה וחצי בקושי גם לא נראה לי שהוא זכר אותי, אחרי חודשיים דיברתי טלפונית עם המזכירה של המנתח ואחכ הוא התקשר אלי והעביר לי בפקס אישור לחזור לחדר כושר להתאמן, זאת הייתה כל האינטרקציה שלי עם המנתחים אחרי הניתוח, גם לפני לא הייתה הרבה, ראיתי אותם לפני פעם אחת ביום של הועדה ואחכ ביום של הניתוח חצי שעה לפני הניתוח וזהו.
את התמיכה שלי חיפשתי מצאתי וקיבלתי במקומות אחרים
עם זה האנשים המעטים שבחרתי לשתף בניתוח, בפורום, דיאטנית בריאטרית וקבוצה של מנותחים בריאטרים של הקופה.
הייתה לי אפשרות גם להגיע לדיאטנית ועו"ס שעבדו עם המנתחים אבל בחרתי לא להשתמש בזה.

ליבי3617

New member
ברוכה הבאה לילך

מבינה את ההתלבטות שלך מכיוון שאת רוצה לדעת שמה שלא יהיה, יש לך למי לפנות ויש לך מענה רציף.
הפיתרון לדעתי הוא לשאול את הרופאה לגבי זה. אחרי הניתוח, מי יהיה שם? מי ידבר איתך? מי יענה לך? מי יבקר אותך?

אישית אני כן רוצה לדעת שיהיה לי מענה.
וכן מהרופא שליווה את התהליך שלי.

אני נותחתי שרוול ע"י ד"ר אסנת רזיאל ופלסטיקה ע"י ד"ר טלי פרידמן.
עם שתיהן יש לי עד היום קשר רציף ביותר (טוב, גם מתוקף זה שאני מנהלת פורום כבר חמש שנים.. בואו נודה על האמת) אבל בניתוח, לפני, אחרי... כל שאלה - תמיד היה מענה מהיר ואדיב.
לי זה מאד חשוב.

אם יש לרופאה שלך צוות מטפל, זה גם טוב.
העיקר שיהיה לך למי לפנות ולשאול. אפילו אם זה רק לדעת שיש לך למי.

כמובן שאנחנו פה נשתדל לעזור ולתמוך כמה שיותר.

איך הרגשת עם הרופאה שלך? היא גרמה לך להרגיש טוב ובטוח?

תודה תודה על המענה..

כן נפגשנו פעם אחת והיה נחמד היתה סבלנית ונתנה פרטים מכאן והלאה כל הקשר וכל שאלה היה מול המזכירה שלה ..
תודה על המענה מה שגרם לי לשנות את ההרגשה שלי .
כנראה מרוב שאני שומעת על הרבה רופאים וכל אחד ממליץ על שלו אז כנראה נכנסתי לבילבול ואמרתי לעצמי האם אני בחרתי ברופאה הנכונה..
אבל האמת אני צריכה לסנן ולא להישאב לכל הדיעות
ואם בחרתי בה ועברתי כבר את כל התהליך ויש כבר תאריך אז רק להיות שלמה עם הבחירה ולהמתין לניתוח...

תודה רבה רבה לכולן..

אופירA

New member
מנהל
את מתארת שהרופאה נתנה לך כל מה שהיית צריכה

היתה נחמדה וסבלנית.
מה בעצם רצית מעבר לכך? תבדקי היטב עם עצמך ותעני לעצמך בכנות.
האם הציפיות הללו שלך מהרופאה ריאליות?

אם המזכירה יכולה לתת מענה לכל שאלה, אז מה הבעיה? למה המנתחת צריכה לתת מענה לשאלה שהמזכירה יכולה לענות עליה?
המנתחת עובדת גם בחדר ניתוח וגם בקבלת קהל, האם היא צריכה לעבוד שעות נוספות כדי לתת למנותחים עתידיים תשומת לב והרגשה שהיא פנויה כל הזמן?
היא מאפשרת מענה לכל דבר, ע"י המזכירה. היא עושה כל מה שצריך כדי שיהיה לך טוב ונכון.

את צריכה לברר (אצל המזכירה) אם יש טלפון שתוכלי להשיג בו את המנתחת לאחר הניתוח, בכל מקרה של הסתבכות ובעיה קשה. אבל מעבר לכך, למה את צריכה את המנתחת?

למעלה