שאלה לאלו שכבר ילדו...

מזאלונה

New member
שאלה לאלו שכבר ילדו...../images/Emo95.gif

אז קודם כל שיהיה לכן במזל טוב והרבה אושר. ועכשיו לשאלה: חברה מאוד טובה שלי ילדה ובקרוב נלך לבקר אותה ואת הצאצאית. מה הכי כדאי לקנות לה? כלומר, האם יש משהו שמישהו קנה לכן שהיה שימושי/משמח/יפה/מוצלח במיוחד? (זו לידה ראשונה). נשמח לקבל רעיונות!!!

את מתכוונת מה להביא לבית חולים?

או מה לקנות מתנה לברית או לבריתה או סתם לתינוק אחרי שייצא מבית החולים? טל

מזאלונה

New member
נראה לי שזה כבר יהיה ב../images/Emo82.gif

כי מחר היא כבר משתחררת מבית החולים... איזה כיף לה!!! הלוואי בקרוב אצלנו!!!

shoshi1

New member
צעצועים וכו´ ../images/Emo77.gif

את יכולה לקנות צעצועים. שמעתי שתמיד בילד ראשון כולם חושבים רק על בגדים ובסוף אין משחקים וצעצועים. חוץ מזה את יכולה: כרית הנקה, קנגורו, שבלונות לחדר (שילב), מושב לאוטו (תלוי כמה את רוצה להוציא), נדנדה שנתמכת במשקוף הדלת, חלוק רחצה, בגד ים (לא כל כך מתאים לעונה אבל חמוד ביקיני לבת) אינסוף לאפשרויות...

limori

New member
ספרים רבותי ספרים

יש כ"כ הרבה ספרים שיכולים לעזור לה, יש בנושא הטיפול בילד ויש הקשורים לחינוך הילד. תקני איזה שהכי ניראה לך וגם אם לבסוף יש לה את הספר היא תמיד תוכל להחליף. לגבי איזה ספרים את יכולה לבדוק באתר חינוך לגיל הרך יש שם קישורים לספרים מאד מומלצים. שיהיה במזל טוב ובקרוב אצלי.... למרות שזה די רחוק

בבקשה לא קנגרו/מנשא

אני קיבלתי 5 (!!!) כאלה, והלכתי להחליף את כולם, כי אני לא בקטע הזה. בדיעבד, וגם להבא - אנ יהכי שמחה לקבל תלושים לשילב, ככה אפשר לקנות בדיוק מה שרוצים. עוד רעיון - אחרי הלידה אחותי הביאה לי ערכת פינוק ענקית מבודי-שופ. היה כ"כ נחמד שמישהו חושב גם עלי, וגם כיף בצורה מדהימה.

למעלה