שאלה לאמהות העובדות...

שאלה לאמהות העובדות...

קראתי..וכולכן קמות בערך בסביבות 6 וישר יוצאות מהבית.. לפני שבע כבר בעבודה.. אז מי מארגן את הילד בבוקר? והאם אתן מתקשרות לוודא.. אם הבוקר היה בסדר..? בוקר טוב

אצלנו זה עדיין מטפלת ובעלי מחכה לה

לרוב שירה מתעוררת רק בשמונה והמטפלת מגיעה בשבע וחצי

בעלי בבית עד שהמטפלת מגיעה

בהתחשב בשעות שהוא חוזר בערב הוא יכול להרשות לעצמו לצאת בשמונה המטפלת מגיעה בשבע וחצי תומר מתעורר יחד איתי בסביבות שש ( הוא השעון המעורר שלי) אני מניקה ויוצאת לדרך משאירה אותו עם אבא במיטה שלנו

בשביל זה יש "עזר כנגד"

בעלי מכין ולוקח את הילדה בבוקר לגן. אני מכינה בערב את הבגדים + גרביים תואמים + גומיה תואמת (אחרת אני לא יודעת מה יהיה...). הוא אפילו למד לעשות לה קוקו. נהייתה להם שיגרה שלהם, וזה "זמן האיכות" שלו איתה.

רותי ע

New member
המלצה חמה (אם אפשרי) - אבא

מאז שעידן החל את הגן אבא קם איתו בבוקר, מארגן אותו ולגן. מכיוון שבערב הוא חוזר מאוד מאוחר יש ימים שזהו הזמן היחיד שהם ביחד. וזה תורם כל כך הרבה לקשר שלהם השעה+ שהם יחד רק שניהם. מומלץ

הבוקר הוא באחריות אבא

חוץ מפרט קטן אחד אם אני לא בוחרת לה מראש את הבגדים, הוא מתבלבל נורא ואחרי שפעם לקחתי אותה מהגן שהיא לבושה בצירוף מזעזע אני לא שוכחת להכין מראש...

ר-חלי

New member
אבא מקים וגם מלביש

ובוחר את הבגדים לבד ואיך הוא מלביש כבר סופר בפורום זה את הכריך והפרי אני מכינה יום קודם ובמקרר אם אין היא מגיעה לגן בלי.... לא אני לא מתקשרת לוודא אם הכל בסדר כי זה די הפריע לו ולבנות (רצו את אמא) - מה שכן היתה תקופה שבר עשתה המון בעיות בבוקר ואז התקשרתי לגן להגיד בוקר טוב ואמרתי לה שאם היא מגיעה באיחור היא תפסיד את הטלפון שלי (מה שלא קרה גם אם הייתי צריכה להתקשר פעמיים )

טוב..שכנעתן אותי שגם אם

אני אתחיל לחשוב על מציאת עבודה...אין מי שיעשה את כל טקסיות הבוקר.. אבא שלנו כבר בשש בבוקר לא בבית!!!!
המזל שהוא חוזר אחה"צ..
וכל הסובבים..עובדים.. אני לא אקח מטפלת בשביל זה.. כי זה קשה גם בלי זה.. אז נחכה לאביב ונראה מה יהיה

לאה_מ

New member
אבא אחראי על הבוקר

הוא מעיר אותם, מלביש אותם, נותן ארוחת בוקר, מכין סנדוויצ´ים לגן ולבית הספר, ודואג להביא אותם בזמן לגן ולבית הספר. אני לא מתקשרת לוודא איך הוא מתפקד, בדיוק כמו שהוא לא מתקשר לוודא איך אני מתפקדת בשעות שאני איתם. אני פשוט סומכת עליו. ולאף ילד עוד לא קרה שום דבר מזה שהצבע של המכנסיים לא היה תואם לצבע של החולצה (אבל שירה בוחרת את הבגדים שלה בעצמה, כך שאין סיכוי שזה יקרה לה). אם קרה משהו מאד נחמד בבוקר, הוא מתקשר אלי לעבודה לספר לי.

למעלה