שאלה לאמהות לקטנים שבינינו

yaelmmmmm

New member
שאלה לאמהות לקטנים שבינינו ../images/Emo25.gif../images/Emo95.gif

יקרות, אני צריכה את עזרתכן. את הזמנות הלידה תמיד עשיתי ב'שילב', והמשכתי לקנות שם לילדיי. הופתעתי לגלות שהיום יש שפע של חנויות שמספקות את השירות. אז רציתי לדעת, האם גם אתן קונות ב'שילב'. אם כן, מדוע (שירות, איכות וכו'), וגם אם לא, מדוע (שירות, איכות וכו'). מחכה לתשובות- אפשר בפורום או מסרים אישיים או דוא"ל. תודה מראש,

ענבל צ

New member
שני ילדים - קונה בשילב רק כשיש לי תלושי שי

או מתנות שהחלפתי למה? יקר מדי לטעמי. ציוד גדול כמו ריהוט, וכו'.. יש לנו מ"ירושות" מהאחים שלנו שלהם יש ילדים גדולים כבר, את מה שאין והיה צריך השאלנו מחברים. אפשר גם לקנות יד-2. הרבה יותר חסכוני (וגם יותר ידידותי לסביבה). מהשירות בשילב מעולם לא התלהבתי, לא מרגישה שיש שם משהו שאין בחנויות אחרות. ביגוד אני קונה בחנויות בזאר, לא רואה טעם לשלם עשרות רבות של שקלים עבור בגדים שגם ככה יוכתמו אחרי שעה של לבישה.

לא קונה לעצמי כלום בשילב

ומשתדלת גם לא מתנות. שילב יקרים, מעל ומעבר למה שהם מציעים. יש כיום מליון חנויות שמציעות בגדים יפהפיים לתינוקות בכמעט חצי מחיר משילב (דלתא, פוקס, גולף, מוצצים ועוד), יש מלא חנויות צעצועים עם מבחר גדול מזה שיש בשילב ובצחירים הרבה יותר אטרקטיביים. פעם עוד הייתי קונה שם מתנות בגלל היכולת של מקבל המתנה ללכת להחליף בכל עיר, אבל היום יש גם רשתות אחרות (שוב, מוצצים לדוגמא) שזו לא בעיה לקפוץ ולהחליף. גם השירות בשילב מעולם לא הרשים אותי. החנות היחידה שמצאה חן בעיניי אצלם היתה זו שבנמל ת"א- גדולה, מרווחת, יפה ונעים להסתובב בה.

yaelmmmmm

New member
תודה לכן יקרות!!!!! ../images/Emo13.gifואם הייתן משפרות

את השירות, במה הייתן משפרות אותו?

בשילב שקרוב אלינו,

זה שבקריניצי בר"ג המנהלת פשוט נוראית כמובן שאני לא יודעת איך היא כאדם פרטי, אבל ההתנהגות שלה אל הלקוחות... ממש לא מזמינה, כל פעם שהיתי שם שמעתי אותה "קוטלת" לקוחות (שלא בפניהן) ומסבירה מה לא בסדר איתן ועם הבקשות שלהן.

כנ"ל גם אצלנו...

רק אם יש איזה מבצע מיוחד מאד... אצלנו זו החנות הכי קרובה אז לפעמים נכנסים אבל בטח שלא קונים שם בגדים! האמת, את הכסא לרכב קנינו שם אחרי המון בדיקות השוואות והתלבטויות...

pinkipooh

New member
תגידי זה קשור לזה שראיתי שם את רני רהב אתמול

באופן אישי, לא אכפת לי היה לקנות שם למרות שיקר מאוד יחסית. כי סה"כ חווית הקניה שם מאוד נעימה. אבל נתקלתי לפני כחודשיים וחצי בשירות מתחת לכל ביקורת ומאז אני וכל חברותי שאיתי בחופשת לידה מחרימות את הקניה שם. אני עדיין מנצלת את פינת ההנקה שלהם בקניון (נצלנית שכמותי)

yaelmmmmm

New member
../images/Emo140.gif

הי נורית!!! תודה ומזל"ט ענקי!!!! לא, לא קשור לרני רהב.
אני מודה לך מאד על תגובתך. ותמשיכי להניק (זה הכי הכי חשוב). אשמח לראותך מתישהו... לא רק בפורום!!!!!

למעלה