שאלה לאמהות לתאומים

fialka3

New member
שאלה לאמהות לתאומים

אני מתכוונת לחזור לעבודה כשהבנות יהיו בנות חצי שנה. עבודה שלי כוללת משמרות בשעות ערב מאוחרת או בשעות לילה בערך פעם בשבוע. זה אומר שפעם בשבוע הן יצטרכו לישון אצל סבתא. אז אני חושבת, איך לסדר להן מיטות שם. לקנות מיטה מתקפלת אחת או שתיים? או אולי לחלופין לקנות מיטות תינוק לחדר שלהן בדירה שלי ולעביר עריסות גדולות, שיש להן עכשיו, לסבתא? אם יש למישהי רעיון אחר גם אשמח לשמוע.

jiminit2

New member
מה התוכניות לטווח ארוך?

האם הן תמיד יישנו אצל אימך? או אולי היא יכולה לשמור עליהן אצלך? מה התכנון לגבי מיטות אצלך בבית? כרגע הן בעריסות. לא יודעת למה הכוונה בעריסות גדולות. אצליה יו בעריסות קטנות עד שלושה חודשים ואחרי כן במיטות תינוק עד גיל שלוש (מעולם לא ניסו לטפס החוצה) ומשם היישר למיטות ילדים / נוער. כמה זמן את מתכננת להשאר עם העריסות? עד איזה גיל מתאימות?
אני חושבת שהייתי מנסה להשיג מיטות תינוק לבית של סבתא - יש למסירה כל הזמן בקבוצות השונות בפייסבוק. או לחילופין, אם זו תוכנית לתקופה קצרה הייתי מעבירה את העריסות לסבתא ומחליפה אצלך למיטות תינוק.

fialka3

New member
שאלה טובה

אלה עריסות שמתאימות עד גיל שנה, מקסימום שנה וחצי. עריסות דומות יש בתינוקיות של גנים. עוד לא החלטתי, מה אני רוצה אחר כך, אולי מיטות מעבר אם זה אפשרי.
לגבי תוכניות לתווך ארוך - גן שלנו נמצא לא רחוק מבית של סבתא, אז היא יכולה לקחת אותן מהגן ברגל בעגלה. להגיע אליי היא צריכה באוטובוס, אז אני לא בטוחה שתסתדר באוטובוס עם עגלת תאומים.אני חושבת גם על איזה בייביסיטר, שיביא אותן מהגן לסבתא או אליי, עוד לא החלטתי סופי.

jiminit2

New member
אם ככה

אולי הייתי משקיעה בשני לולים אצל הסבתא. ומגיל שנה (או כשיתחיל להיות צפוף להם ) הייתי פורסת מזרנים על הריצפה כמו שעושים במעונות.

fialka3

New member
גם חושבת על זה, אבל לא בטוחה

שהרעיון של מזרנים ימצא חן בעיניי של סבתא... אבל כבר מצאתי באינטרנט שיש מיטות מתקפלות שמתאימות עד גיל 3, יכול להיות שזה הפיתרון

אמאנחל

Member
מנהל
לשאול את אמא שלך מה יהיה לה הכי נוח.

צריך להיות לה נוח לפתוח ולקפל את המיטות. וצריך להיות לה נוח להרים אותן לתוך המיטות ומהן. אם יש מקום אז שיישארו פתוחות, ואם אין אז היא צריכה למצוא מה הכי הכי נוח לה.
אם את מוצאת בייביסיטר את צריכה שהתפקיד של הבייביסיטר יהיה גם לפתוח את המיטות. ואת תדאגי לקפל אותן כשאת באה לקחת.

fialka3

New member
כרגע יש לה בדירה חדר שהיא לא משתמשת בו

והוא יכול להיות חדר בשביל הבנות, אז דווקא עם זה אין בעיה

אמאנחל

Member
מנהל
מצוין

אז לדעתי כדאי מיטות תינוק, כי לדעתי קל יותר להרים ולהוריד ממיטת תינוק ולא מלול שהוא בגובה הרצפה. אבל באמת כדאי לשאול אותה.
אפשרות אחרת היא אולי עגלול/ים. כי את זה קל לנייד ממקום למקום בבית. אז כל זמן שיש לה סבלנות וכוח, היא תרדוף אחריהם ברחבי הבית, וכשתתעייף היא תשים אותם לשחק בשלל משחקים בתוך הלול.

fialka3

New member
תודה על הרעיון של עגלול

אחשוב גם על זה, אבל כרגע נראה לי שיותר קל לשים איזה מחסום ביציאה מהחדר שלהן

כרגע לולים או מיטת תינוק, ובהמשך מיטת חבר שנפתחת לשניים

או שתי מיטות מעבר...
&nbsp
איזה יופי שאמא יכולה לעזור

fialka3

New member
כרגע אני מחפסת פיתרון עד גיל שלוש

כי אחר כך אני חושבת להכניס אותן לגן עיריה באיזורי וגם אני מקווה שעד אז כבר אפסיק לעשות תורנויות לילה. ערבים ישארו, אבל לערב כבר אפשר לחפס בייביסיטר או משהו כזה.

למעלה