שאלה לאמהות על קורס הכנה ללידה

קרן2310

New member
שאלה לאמהות על קורס הכנה ללידה

אהלן אני מהפורום השכן, בחודש שישי מחכה לשתי קטנטנות, שוברת את הראש לגבי הקורס הכנה ללידה ואשמח לשמוע מנסיונכן.. אין לנו חשק זמן או כוח ללכת לקורס הכנה לתאומים שמתפרש על פני ארבעה מפגשים שזה מה שיש ברוב המקומות. בשיבא אין מזורז באסף הרופא אין מיוחד לתאומים ומצאתי בליס קורס מרתון של שני מפגשים אבל התאריכים שלו בעייתיים לנו- יוצא מאוחר מדי. בבלינסון אין קורס לתאומים, הם מציעים וממליצים על פגישה אישית של שעתיים עם מיילדת. זה כמובן עולה כפול מקורס ושווה ערך ללחפש לבד דולה ולהפגש איתה. מה אתן עשיתן? על מה או מי הייתן ממליצות? אנחנו לא רוחניים הוליסטים כאלה זה פשוט הריון ראשון ונשמח לקבל את המידע הפרקטי שיכין אותנו למאורע. תודה מראש לעונות!

הכנה ללידה ועוד...

הי וברוכה הבאה מהפורום השכן!
את צודקת לחלוטין שהכנה ללידה חשובה מאוד בעיקר בלידה ראשונה, אך לא רק, והיא חשובה כפליים בלידת תאומים, יש תרחישים רבים ואפשרויות רבות וכדאי להיות מוכנים, להבין דברים.
6365מאיזה אזור את בארץ?
אני מכירה דולות שמקיימות הכנה ללידת תאומים ואוכל להפנות אותך.
במקביל, אני ועוד קולגה שלי, שמה שירי ויינשטיין מאזור הצפון, מקיימות מפגשי הכנה להנקת תאומים, בדרך כלל בשבועות היותר מתקדמים של הסמסטר השלישי, במפגש מדברים על ההנקה, הנקת תאומים בפרט וגם הרבה על תרחישי לידה ואיך נראית התקופה הראשונה עם תאומים, הורות טבעית, גידול תאומים עם הנקה ועוד...
אמרי לי אם זה מעניין אותך.

קרן2310

New member
הי יעל

אנחנו גרים בגבעתיים מודה שפחות רצינו מפגש אחד על אחד עם דולה אבל כרגע אני לא רואה אופציה אחרת... אשמח להמלצות

פרטים

ייתכן והדולות עורכות מפגשים קבוצתיים.
לגבי הכנה להנקה - מדובר במפגש קבוצתי.
אשלח את הפרטים במסר בימים הקרובים.

למעלה