שאלה לאמהות שבינינו:

שאלה לאמהות שבינינו:../images/Emo53.gif

למה בכל לילה , אבל בכ-ל לילה , אני צריכה להחליף ליפתח את כל הבגדים לפחות פעם אחת (וקרה גם שפעמיים) כי הוא פשוט רטוב כולו עקב פיפי שבורח מהטיטול? אז חשבתי שהאשמה היא ב"האגיס" אבל אותו הדבר קורה גם ב"פמפרס"! אני מניחה שאני שמה נכון וטוב את הטיטול כי במשך היום לא קורה דבר כזה. האם זה בגלל שעדיין אין לו מספיק "פולקעס" ולכן הפיפי בורח? מישהי מכירה את התופעה המדוברת??? טנקס א-לוט , אמא של משתינוני.

אמאל

New member
ענתות כשאת מחתלת את יפתח תורידי

לו את הבולבול כלפי מטה - אצלי קוצר הצלחה.

ת ו ת

New member
מוכר חלקית

לי הייתה הבעיה הזאת (אבל לא רק בלילה) עם קקי והאגיס, אבל מאז שעברתי לפמפרס 95% מהבעיה נפתרה
. תבדקי גם שאת פותחת את הכיווץ סביב הפולקעס כמו שצריך בסיום ההחתלה (אני בהתחלה לא ידעתי על קיומו והרגשתי נורא טומטום).

yaelhul

New member
תגידי - הוא כבר השתין עלייך ??? ../images/Emo3.gif

אני פשוט חייבת לדעת. כשהייתי בת 16 זכיתי ל-Golden Shower הראשונה והאחרונה (בשלב זה) בחיי מבן דודי שאז רק נולד. זה היה מצחיק מוות, ויש לי הרגשה שעם שניים שיעשו לי את זה, זה יהיה מצחיק רק בהתחלה... נורא הצחיקה אותי העצה של: "בולבול למטה" לפני השינה, אבל אולי זה יעזור... אני איתך במאבקך הצודק בפישתוניו של משתינוני
יעל

את צוחקת עלי? לנו יש GOLDEN

כל יום...הוא תמיד משתין על רפי כשהנ"ל עושה לו אמבטיה , וגם עלי בעת ההחלפה! ממש סאדו - מאזו רציני...

yaelhul

New member
פתאום חשבתי.... מה המשמעות האמיתית

של : Golden Retriver
??? יעל

היתה לנו אותה הבעייה עם אלה

למרות שאין לה בולבול (בדקתי לפני 10 דקות), בשבועות הראשונים הפיפי (ולפעמים גם הקקי) היה נוזל כל הזמן, והבגדים והמצעים היו נרטבים במיוחד בלילה, וממש לא רציתי להחליף לה בלילה כי זה היה ממש מעורר אותה - בהתחלה חיתלתי אותה בפמפרס מידה 2, אבל עברתי לפמפרס מידה 1 וזה עזר עד שהיא גידלה פולקעס. כן, אצלנו זו היתה הסיבה. היום מפעם לפעם יש רטיבות, למרות התדירות הגבוהה שאני מחליפה לה (ובגדים אני בכל מקרה מחליפה לפחות פעמיים ביום כי הם מלוכלכים מהפליטות). נשיקות לקטן

אני עדיין עם פמפרס "ניו בורן"...

אין יותר קטן מזה , לדעתי. נו שוין , נחכה לגדילת הפולקעס. עם הגנים של אמא שלו - אין מה לדאוג.

נראה לי שזו בעיית הפולקעס../images/Emo9.gif

כי גם להדר בהתחלה הכל היה בורח והיה צריך להחליף בגדים ועכשיו הרבה פחות. עוד דברים שכדאי להתכונן להם מלבד ההשתנה בקשת עליך או עליו שנייה לאחר שהלבשת אותו במחלצותיו או מחלוצותייך הם: 1. עשיית הקקי באמבטייה 2. עשיית הקקי לפני האמבטייה על הרצפה בדרך לאמבטייה 3. והנורא מכל - עשיית הקקי שנייה אחרי שמוציאים אותו מהאמבטייה על המגבת.....

גם לי היה בדיוק אותו הדבר עם שניהם

וכשהם גידלו פולקעס זה הפסיק בדרך פלא. ואין כאן עניין של חיתולים גדולים או קטנים. יובל מילא את הניו-בורן כמעט מההתחלה ומהר מאוד הייתי צריכה לעבור איתו למידה 2. ואם כבר מדברים על מידות, תשמעו קטע - יובל לא נכנס לחיתולי פמפרס. עכשיו אני מחתלת את עומר בפמפרס 9-4 ואת יובל בהאגיס 9-5. הפמפרס פשוט לא נסגרים עליו (ואבקש לציין שאמנם לא נשקלנו 3 שבועות, אבל אין שום סיכוי שהילד שוקל יותר מ-9 ק"ג. יש גבול!). אותו הדבר קרה לנו עם המידות הקטנות יותר. יובל יכול ללבוש את הפמפרס בערך שבוע-שבועיים, ואח"כ הם צרים מדי. אבל עכשיו, עם המבצע המדהים של האגיס, מי דואג? עוד לא קניתם? רוצו מהר. קניתי יותר מ-20 חבילות. ובעניין הקקי - טפו טפו, לפי מה שאתן כותבות, אני רואה שהילדים שלי ממש מרחמים עלי. אצלי זה מקסימום קקי בחיתול הנקי אחרי אמבטיה. אבל פיפי - אוף. עומר היה בהתחלה משתין על הכל, על הקיר, על השידה, על השטיח וכמובן עלי. עכשיו זה נרגע קצת. יש לציין שיובל לא השתין עלי אפילו פעם אחת.

אצלי היה בדיוק אותו הדבר אצל שניהם

לשניהם נזל פיפי והייתי משתגעת. זה באמת הפסיק כשגדלו להם פולקעס. ואין לזה קשר לגודל החיתול. יובל מילא את הניו בורן ממש מהר והייתי צריכה לעבור איתו למידה 2. ואם כבר מדברים על מידות - תשמעו קטע: יובל לא נכנס לחיתולי פמפרס. אני מחתלת עכשיו את עומר בפמפרס 9-4 ואת יובל בהאגיס 9-5. הפמפרס פשוט לא נסגרים על יובל. זה כבר קרה לי במידות הקודמות. אפשר להלביש לו את הפמפרס שבוע-שבועיים, ואז הוא גדל קצת והם כבר לא נסגרים עליו, בעוד שאותה מידה בהאגיס כן מתאימה לו. ההאגיס יותר רחבים. אבל עכשיו עם המבצע המדליק של האגיס, מי דואג? רוצו לקנות! קניתי יותר מ-20 חבילות. ובעניין הקקי - לפי מה שכתבתן אני רואה שהילדים שלי טפו טפו היו נחמדים אלי. הכי גרוע שהיה לי זה קקי בחיתול הנקי אחרי אמבטיה. אבל פיפי - אוף! עומר היה משתין על הקיר, השידה השטיח וכמובן עלי. עכשיו זה נרגע קצת. צרות של עשירים

Navva

New member
אצלינו זה גם קרה, והמסקנה היתה:

לסגור חזק את החיתול (לא משנה של איזה יצרן) בהקיף הכי צר שלו (מתחת לבטן). בהגיס: הסגירה עד ש"סקטשים" נפגשים, ואם צריך גם עולים אחד על השני. מקווה שעזרתי, נאוה

טילי2

New member
ענת, את השארית העליונה של החיתול

יש לקפל החוצה יוצר קיפול נוסף במותן ובולן פישונים החוצה מהחלק העליון.

טוב גם לנו יש בולבול..

וגם אצלנו התופעה מוכרת, אבל!!! פתרתי אותה על ידי כך שאני שמה חיתול גדול יותר מהקודם. עד עכשיו השתמשנו בהאגיס 3-6 וחיכיתי שהיא תגמר בינתיים קניתי כבר ל5-9 ומאז
אין פיספוסים! הניו-בורן לא קטנים מידי??? אנחנו בכלל לא השתמשנו בהם....וגם אני בהתחלה דאגתי כי כבר רציתי נורא פולקע לתפוס - בלי עין הרע - זה מתצב צ´יק צ´ק וגם לנו יש פולקעס לתפארת!! בהתחלה הם פשוט עושים המון פיפי. תחליפי לו ממש לפני שאת הולכת לישון, דחפי איזה ציצ ולכי לישון! ככה אנחנו עושים.. בהצלחה וליל מנוחה לכם

למעלה