שאלה לאמיר וגיל בקשר לנייד קומפאק

mozman11

New member
שאלה לאמיר וגיל בקשר לנייד קומפאק

אני יכל להשיג קומפאק פרסריו נייד דגם 1714 ב5500 ש"ח הבוס שלי בעבודה מסכים להכניס את חשבונית המס למחזור העיסקאות שלו ולזכות אותי במע"מ בסך 640 ש"ח - בשורה התחתונה המחשב יעלה לי 4860, האם זה כדאי, מדובר במכשיר חדש ובאריזה "בתולה". בדגם הזה יש מעבד 1 גיגה פנטיום 3 מיוחד לניידים של אינטל וכרטיס מסך עם 8 מגה ATI RADEON, אבל כדי לעבוד עם דיסקטים אני חייב לשלוף החוצה (HOTSWAP) את כונן ה DVD ובמקומו להכניס את כונן הדיסקטים. האם זה חיסרון גדול? או שאולי עדיף את ה 701 שעובד עם AMD DURON 950 עם כרטיס מסך S4SAVAGE עם 16 מגה זיכרון....... אבל שם כונן הדיסקטים הוא פנימי..... אני משיג אותו ב 1099 דולר דרך הבוס בעבודה ללא מע"מ סך הכל 4750, עזרו לי בבקקקקשההה מה עדיף.??????? תודה לכם מראש

אז קודם כל הרשה לי לומר

שאצלי מחשבים ניידים זו חולשה. בעבודה שלי עובדים עם מחשבים ניידים של IBM שגם שם יש HOTSWAP וכולם מסתדרים עם זה מצויין. נראה לי שעדיף לך הדגם הראשון (לא עם מעבד AMD) , כי ידוע שחלק מהיישומים של מיקרוסופט לא עובדים 100% על מעבדי AMD. המחיר ממש מציאה. אמיר.

אני מסכים עם אמיר לגבי האינטל

אז לגבי compaq הם כיום מובילים בתחום הניידים גם מבחינת איכות וכמובן אמינות,ואני לא רואה שום בעיה לגבי ה HOTSWAP , לגבי המחיר הוא מעולה וכידוע לי לא תמצא מחיר זה בשוק .בנוסף דבר מאוד חשוב בניידים הוא השרות שנותנת החברה וידוע חי שהשרות שלהם אמין ואיכותי. גיל.

amatas

New member
לא! לא! רק לא Presario!../images/Emo18.gif

כבעל Presario מתוסכל, אני מתחנן בפניך לא לקנות את הדבר הנורא הזה. בשתי מילים: Windows 2000. בארבע מילים: לא תומך ב-Windows 2000. אלא אם כן יש לך חיבה מיוחדת ל-Windows ME או צרכים ממש בסיסיים (וורד וכאלה) - וותר על זה. זה פשוט לא יאומן שקומפאק מעיזה לשווק מחשב שלא תומך במערכת הפעלה שמזמן כבר הפכה לסטנדרטית. (שלא לדבר על התשובה של שירות לקוחות: פרסריו זה מחשב לאנשים פרטיים, Windows 2000 זה לעסקים, אם אתה צריך מחשב לעסקים היית צריך לקנות ARMADA). בכלל, נראה שקומפאק עשו הכל כדי לדחוף רכיבים לא סטנדרטיים שרק הם יודעים מה הם לתוך הקופסא הזאת. ועוד חסרון: כבד! (כואב לי בכץף ממנו).

תרשה לי למחות

לחבר שלי יש קומפאק נייד ולא רק שהוא הריץ על זה 2000 אלא עכשיו הוא מריץ על זה XP. אמיר.

למעלה