שאלה לאמיר שובל AEO

fbinypd

New member
שאלה לאמיר שובל AEO

אני במסלול SW ומצאתי מעסיק שמוכן להגיש לי AEO עשיתי בחינת IELTS ולא הלך לי כל כך טוב: Spiking 7 Reading 5 Writing 4.5 Listening 5 למעשה אם אני יגיש את תוצאת בחינה, יהיה לי 66 נקודות לא כולל ה Job offer שהמעסיק שלי מקנדה הולך להגיש מחר ל HRSDC. האם בגלל ציון נמוך כזה יכולים לא לתת לי PR ? האם זה חשוב איזה סוג עבודה אני הולך לבצע ? במקרה שלי שף במסעדה. האם בריאיון תהיה לי ההזדמנות להוכיח שאני שולט באנגלית יותר ממה שהמבחן מייצג ? תודה מראש, איתי

איתי, אין לך מה לדאוג.

אם הבקשה ל AEO תיכתב כמו שצריך, והתעודות המקצועיות שלך יתאימו למה שיאושר ב AEO, ה AEO יוסיף לך הרבה נקודות. כך שיהיו לך יחד עם AEO מעל 71 נקודות...אתה צריך רק 67. שף לא צריך לדעת אנגלית....הוא צריך לדעת לבשל.....אם יש לך 7 בדיבור ו 5 בשמיעה, אתה מסודר. אתה רק צריך להחזיק אצבעות בקטע של בקשת ה AEO, אם היא תוכן היטב, היא תאושר, ואתה תגיע הנה די בקרוב. בהצלחה.

amirshuval

New member
../images/Emo45.gifאני רק אוסיף לטובת הפורום

שתוצאת מבחני השפה מהווים הוכחה חותכת ליכולת האדם ומתבצעת המרה אוטומטית של התוצאה לניקוד הגירה.הראיון לא יכול להוות מיקצה שיפורים.מצד שני תוצאת מבחן גבוה שמלווה באנגלית חלשה בראיון,במקרים מסוימים יכולה להוות בעיה.

fbinypd

New member
תודה, בהחלט מרגיע, אם חס וחלילה לא מתקבלת

הבקשה, ואני רוצה לשפר את התוצאת מבחן, האם אפשרי שוב להגיש תוצאת מבחן ?

נדמה לי שתה מבלבל בין תהליכים.

אם לא תקבל AEO חיובי, אתה צריל ללכת לתהליך רגיל. אם אין לך 67 נקודות, והצעת עבודה אין מה להגיש תיק מלא. אתה מגיש בקשה מפושטת ומחכה שנתיים שלוש בתור.בזמן הזה יש לך אפשרות ללמוד לבחינהצ ולגשת מחדש כמה פעמים שאתה רוצה, עד שיש לך ציונים מספקים ורק אז אתה מגיש את התוצאות לקונסוליה.

למעלה