שאלה לאמיר

זנזיבר

New member
שאלה לאמיר

יש לי הצעה: אני מניחה כי אתה מכיר הרבה אנשים. האם תוכל לפרסם כאן הצעות עבודה במידה ותדע על משהו? אשמח לקבל משוב על הרעיון. תודה

קלעת

יש כמה מחשבות כיצד לעזור ביצירת עבודה, בדגש על עבודה שיש בה משמעות אישית מיוחדת. מטרת הפורום הזה עד היום לא היתה לשמש כמרכז מידע לגבי עבודות אבל יש כמה מחשבות לאחרונה. בינתיים את מוזמנת לבדוק מה יש במאגר אינפו סנטר בהצלחה, אמיר

jdror

New member
פחות או יותר באותו עניין

האם יש אפשרות לקבל דרך הפורום בקשות מאנשים שצריכים הדפסות? אני מניחה שחוץ ממני יש כאן בפורום עוד אנשים עם רצון ויכולת להדפיס מהבית, בזמן שהם מחכים לעבודה המיוחלת שתגיע אליהם. יש לנו המובטלים בעלי יכולת ההדפסה הרבה שעות מתות שאנחנו מנצלים אותם לשיטוט באינטרנט, שם אנחנו מחפשים עבודה באתרים ומאגרים שונים ונכנסים לפורומים שונים כמו למשל פורום "להדליק אור בעבודה". אם יש בפורום סטודנטים או בעלי מקצוע שצריכים הדפסות (כאלה בלי משרדים ו/או מזכירות) או אפילו לקשר לפורומים של כאלה. יש מצב?

עבודה מהבית

שלוש התייחסויות : 1. "הדפסות" - נראה לי מקצוע שיוצא מהעולם, הסיבות די ברורות. בטוח שתמיד יהיה מי שאין לו מחשב או מנהל שלא מתרגל להקליד ישירות, אבל בגדול נראה לי שפחות ופחות אנשים ידרשו לזה. על כן הייתי מציע לך להקדיש מחשבה לפיתוח עבודת מחשב אחרת אותה תוכלי לעשות מהבית. 2. העלון החודש עוסק בשאלות של הסתכלות עתידנית על תחומי עיסוק ועבודות, מציע לך להרשם ולקרוא. לינק לרישום חולף בראש עמוד הפורום. 3. כמו כן יש למעלה לינק לבורסה למימוש חלומות, כאשר תגבשי לעצמך רעיון חדש תוכלי לשתף שם. את מוזמנת לשתף כאן בכל המחשבות, ההתלבטויות וההארות שבדרך, יום טוב, אמיר

jdror

New member
תודה אמיר, אני אעזר בכל ההצעות

ולגבי הבורסה למימוש חלומות - יש לי שפע של רעיונות שלכולם צריך הרבה כסף והרבה סבלנות. את השני יש לי בשפע.

למעלה